Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login



enjektor temızleyıcı

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ercan zengin

su benzın katkılı enjektor temızleyıcıler ıse yarıyor mu aracın ılk calıstırır ken falan daha kolay calıstırdıgı dogrumudur bılgısı olan var mı tecrube etmıs yada

alfistahakan

Evet yakışta ve çekişte de fark ediyor ama çok sık kullanmayın enjektörlere zarar verirsiniz.Würth öneririm...
Hakan
Forever Alfa

ercan zengin

ya cok marka var pıyasada gecen karssılastırma yapma fırsatı buldum ıcerık hemen hemen aynı sankı  tankerle gelıyor burada sıselenıyomus gıbı :)

mahoretti

shell'den benzin alırken 1-2 defa ben koydurtmuştum eski aracımda ama Alfa'da hiç denemedim...

ercan zengin

bende attım bu gun bakalım faydasını gorecekmıyım paylasırım farklılık olursa

Inan

Ben yaz tatiline çıkmadan önce bir şişenin 5 te 4 ünü (bir yudumluk kaldı dibinde)  Dolu depoya  ekledim.Gerçekten birikmiş kurumların temizlendiğini ve egzozun çıkışında biriken kurumun yok olduğunu gördüm.Üstüne 4 depo yaktım halen daha teremiz bir egzoz var. Tabi üst motor açıldığında da  -diğer bakımlar sırasında (varyatör vs.) -  görünenden ne kadar anlaşılır bilmiyorum ama gören bir iki Alfa ustası aracımı Benzinle kullandığım için aracımın tertemiz olduğunu da belirttiler.Maşallah diyorum Allah nazardan sakınsın :)

Anıl

Bence 3-4 şişe bundan kullanmaktansa, gidip yaklaşık fiyata carbon clean yaptırmak daha mantıklı,tabi aracın km'si çok yüksek değilse!
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB