Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

ALFA ROMEO GTV V6 TB ALİP VERME YAPİYOR

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

01hakan

Arkadaşlar aracın durduğu yerde alıp verme yapıyor sizce neden yapıyordur

Samsung_Galaxy_S6_Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

COURE SPORTİVO

01hakan

Arkadaşlar araba çalıştığı yerde alıp verme yapıyor hhhh hhh gaz alıp veriyopuyor neden parca hangisi

COURE SPORTİVO

murat

You are not allowed to view links. Register or Login
Arkadaşlar araba çalıştığı yerde alıp verme yapıyor hhhh hhh gaz alıp veriyopuyor neden parca hangisi

Lütfen düzgün ve anlaşılır bir şekilde yazalım, imla hatalarını minimize etmek için gönder tuşuna basmadan önce yazdıklarımızı kontrol edelim. Tşk
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

01hakan

TSK ederim uyardiginiz için

COURE SPORTİVO

murat

Alıp vermekten ne kastediyorsunuz tam olarak? Biraz daha detaylandırırsanız arkadaşlarımız yorumda bulunabilir sanıyorum. Tşk
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
166 2.4 JTD (2003)

ykilinc

aurora

blackgear

Camdan hava alıp verme sanırım. Camı kapatın keser.

mahoretti

benim anladığım, devir dalgalanması yapıyor herhalde... Devir yükselip alçalıyor rolantide. 1-2 sebebi olabilir. Debimetre yada gaz kelebeği. Ucuz ve basit olanı debimetre temizliği. Temizlikten sonra hala devam ediyorsa gaz kelebeği temizliği ve reset işlemi lazım. 3 seçenekte adını hatırlamadığım rolanti ile ilgili bir parça.

Alfadanadam

Hava emiş hattında kesiklik-çatlak-yırtık olabilir ya da rolanti ayar valfinde problem var. Valf sökülüp temizlenebilir. Problem çözülmezse yenisi gerekebilir. Sıfırı var mıdır bilemiyorum ama.

murat

Ben rölanti regülatöründen baya bir çektim 145'te, yenisi çok pahalı olduğundan garip garip yöntemler kullanıyordum. Genelde yağışlı havalarda sıklaşmak üzere araba git geller yaşıyordu devir olarak. Hizla giderken stop ettiği bile oluyordu nadiren. Durup tornavidanın kafasıyla kafasına 4-5 darbe çakınca kendine geliyordu bir müddet :)
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
166 2.4 JTD (2003)

01hakan

tşk ederim arabanın yarın videosunu atarım sizde net cevap verirsiniz.......
COURE SPORTİVO

tunerviper

Ben rölanti regülatöründen baya bir çektim 145'te, yenisi çok pahalı olduğundan garip garip yöntemler kullanıyordum. Genelde yağışlı havalarda sıklaşmak üzere araba git geller yaşıyordu devir olarak. Hizla giderken stop ettiği bile oluyordu nadiren. Durup tornavidanın kafasıyla kafasına 4-5 darbe çakınca kendine geliyordu bir müddet :)
Yağ buharı ile bir süre sonra içi katran gibi oluyor. İçindeki kapak hareket edemiyor. Söküp balata spreyi yada wd40 ile temizlenirse düzeliyor. Sıkıntı yaşayan olursa denesin diye yazdım.
Turbo Twin Spark

Erkay KAHYA

Harflerden pek anlasilmadi. hhhhh hhhhh derken?
Ses, video vs aciklayici olurdu.

01hakan

evet sabah atıcam ama sanki araba boyle gaz hafif alıyo veriyo gibi
COURE SPORTİVO

ozoozo

Vermesine verir eyvallahta almazsa sıkıntı büyük..

ATA

benim anladığım, devir dalgalanması yapıyor herhalde... Devir yükselip alçalıyor rolantide. 1-2 sebebi olabilir. Debimetre yada gaz kelebeği. Ucuz ve basit olanı debimetre temizliği. Temizlikten sonra hala devam ediyorsa gaz kelebeği temizliği ve reset işlemi lazım. 3 seçenekte adını hatırlamadığım rolanti ile ilgili bir parça.

Mahmut abim tb motorda aman diyim debi temizligi cok sakat is :) mekanik calisan bir sistem var bizde ki cogu 164 ve gtv turbo sahibi cekmistir bu konudan.
Birde bizde rolanti ts motorlarin aksine gaz kelebeginden degil rolanti valfinden ayarlaniyor. Malum eski teknoloji. Elektronik sistemlerin annaannesini kullaniyo bu geteveler :D:D:D

Tapatalk
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

can4242

Hocam, ariza durduk yere kendiliginden mi basladi yoksa, araca herhangi bir sey yapildida mi basladi. Bir de bu dalgalanmayi lpg de mi yapiyor benzinde de var mi ayni sorun.? Benzer bir ariza civic aracimda bogaz kelebegini temizlettikten sonra meydana gelmisti epey bi ugrastirmisti beni. Size önerim bogaz kelebegini kontrol etttirip temizletin sorun ortadan kalkacaktir.

Doğa Tosun

"hhhh hhhhh hayseri" şeklinde mi ? Öyleyse sıkıntı olabilir
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

tayfun

Zabah zabahınan etmeyin alemeyin

Sent from my iPhone using Tapatalk

mahoretti

Mahmut abim tb motorda aman diyim debi temizligi cok sakat is :) mekanik calisan bir sistem var bizde ki cogu 164 ve gtv turbo sahibi cekmistir bu konudan.
Birde bizde rolanti ts motorlarin aksine gaz kelebeginden degil rolanti valfinden ayarlaniyor. Malum eski teknoloji. Elektronik sistemlerin annaannesini kullaniyo bu geteveler :D:D:D

Tapatalk

haklısın. ben V6 TB olduğunu farketmemişim.... :yukari-ok:

01hakan

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Videosunu atarım

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

COURE SPORTİVO

rain man

Alıp verme sorunu performansını etkiliyor mu?

Kaç basıyor bu makina?
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

01hakan

Bence ibre bitirir ama ben en son 240 gördüm

ANDROID cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

COURE SPORTİVO

01hakan

Arkadaşlar ibrede az oynama var çalışırken nedendir

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

COURE SPORTİVO