Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

ankara da veya antalya da servis tavsiyesi?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kemalkml

arkadaşlar ilginiz için teşekkürler. araç dün servise gitti . sabah bıraktım akşama aldım . sorun hava akış debimetresinin tesisatında kısa devre varmış . düzeltildi .araç şu an gayey sağlıklı :) antalya veya ankara'ya gerek kalmadı .toplam masraf 148 tl polen filtresi dahil.

erdem1904

Süper olmuş
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

antihero

geçmiş olsun
145 QV
156 2.0 SW SS
145 1.6 TS Sportivo

alfistahakan

Geçmiş olsun..
Hakan
Forever Alfa

A.S.GÜMÜŞ

BAzen büyük sorun zannetiğimiz şeyler polen filtresi dahil 148 tl ye halloluyor, büyük bir sorun çıkmamasına sevindim geçmiş olsun

07 DH 800

Alfadanadam

quote:

arkadaşlar ilginiz için teşekkürler. araç dün servise gitti . sabah bıraktım akşama aldım . sorun hava akış debimetresinin tesisatında kısa devre varmış . düzeltildi .araç şu an gayey sağlıklı :) antalya veya ankara'ya gerek kalmadı .toplam masraf 148 tl polen filtresi dahil.

Hadi geçmiş olsun :)
Peki kısa devreye sebep olan durum neymiş? Kabloda erime-kopma gibi birşey mi mesela?

ismail

Geçmiş olsun Kemal bey :)

kemalkml

teşekkürler efendim :) müzik sistemi sevdası başımıza iş açtı .şükür hallettik.

Edited by - kemalkml on 11/04/2012  16:51:17

kemalkml

quote:

quote:

Hadi geçmiş olsun :)
Peki kısa devreye sebep olan durum neymiş? Kabloda erime-kopma gibi birşey mi mesela?

inanın tam bilmiyorum ben aracı almaya gittiğimde mesai bitmiş ustalar toparlanıyordu,bende oyalamak istemedim. ama muhtemelen erimedir. çünki kısa devreyi ben yaptırdım ordan biliyorum :)

zaferisgoren

Ben uzun zamandır Turgay ustaya götürüyorum arabayı. Alfaların durumu malum çok kolaylıkla varyatör ya da salıncak ekipmanlarından bir parça arıza verebiliyor... Turgay usta benim araçta da bu parçalarda kendi yaptığı ve sonrasında nükseden 1-2 problem sonucunda  verdiği garanti dahilinde ücretsiz onarımını yapmıştır. İşinin arkasında durur, tavsiye ederim.