Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Araç Radyosu

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Siyahınasaleti

2004 model alfa 156 arracımın teybi kontak kapalı olduğu halde bir süre sonra kendi kendine açılıyor. Araç kiti bağlatmış eski sahibi . Çalışmadığını söyledi biraz kurcaladım oysa ki çalışıyormuş. O günden beri kapatsamda radyoyu işten gelince bakıyorum açık . Napmamız gerekiyor.?

TRSemih

Teyp içinde CD bırakıp tekrar dener misiniz?
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-...)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

Siyahınasaleti

You are not allowed to view links. Register or Login
Teyp içinde CD bırakıp tekrar dener misiniz?
Teybin içinde cd vardı boş bende bune ki diyip çıkarmıştım ve o günden beri ? Sanırım dediğiniz doğru.

Gkhn91

Aynı durum bende de vardı, You are not allowed to view links. Register or Login'in dediği gibi içinde cd bırakınca düzeliyor.

Siyahınasaleti

Aynı durum bende de vardı, You are not allowed to view links. Register or Login'in dediği gibi içinde cd bırakınca düzeliyor.
[/quote
CD takınca da geri çıkarıyor kendi kendine
:alfisti:

Gkhn91

CD takınca da geri çıkarıyor kendi kendine
:alfisti:

Muhtemelen mp3 cd'si takıyorsunuz, o durumda cd'yi taktından sonra radyoya geçin o zaman sorun olmuyor. Ya da ses cdsi (track) takın direk onu okuyor ve cd'yi çıkarma durumu olmuyor.