Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Bazı modellerin 0-400 leri.

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

n/a

İyide ona kimse inanmıyorki.

Saygılar.

CryingDrums

quote:

mesela hala Selespeed'in otomatik şanzıman olmadığını bilmeyen SS kullanıcıları var,

burda soyle bir durum var selespeed te tork konvertoru olmadigi icin tam bir otomatik vites tabiki sayilamaz.Sadece robot bir nevi debriyaja basma islemini gerceklestirir.Ama tam olarak manuel de deil bence,vitesi kendisi otomatik degistiren manuel sanzuman denilebilir.Iste burda da SS kullananlar kendi sanzimanina otomatik dese tam olarak yanlis olmaz cok az da olsalar haklilar.

Edited by - CryingDrums on 28/10/2006  18:41:25

Alper

quote:
--------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar bu muhabbet böle çok uzar gider en güzeli havalar dahada bozmadan Alfisti Turkey olarak bi drag day yapalım derim ben

--------------------------------------------------------------------------------

çok iyi olur gerçekten

Bir de selespeed'in 100km yi kaçıncı viteste gördüğünü sormak istiyorum (emin olmak için)

CryingDrums

quote:

quote:

Arkadaşlar bu muhabbet böle çok uzar gider en güzeli havalar dahada bozmadan Alfisti Turkey olarak bi drag day yapalım derim ben

çok iyi olur gerçekten

Bir de selespeed'in 100km yi kaçıncı viteste gördüğünü sormak istiyorum (emin olmak için)

yanlis hatirlamiyorsan 100 de 2.vites diye hatirliyorum ama tam emin deilim,aksam bakarim yanlisim varsa duzelirim

anIL(34an623)

arklar 156 ve 147 1.6lar da 2.0lar da düzler de ssler de 2. viteste 100 km görüyorlar rahat. hatta kendi arabamla (156 2.0 düz) tecrübe etme şansım oldu. 2. viteste 100-105 km yapıyor redline başlangıcında.

daha önce kapanan konuyu tekrar açmak istemem ama sercan bana kendisinin çektiği bi 0-100 kalkış videosunu göndermişti. gayet iyiydi. hatta o günlerde yanlış hatırlamıyorsam şanzımanla ilgili bir problemim vardı. şanzımanı sonra değiştirdim zaten ama o şanzımanla benim de kalkışta şansım olmazdı mesela. bence o kalkışı geçebilecek bi ss de yok. dediğim gibi amacım polemik yaratmak değil sadece bu şekilde düşünüyorum.