0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
quote: Küçümsemek amacı ile demiyorum ama bizim araçlarımızdan kat ve kat ucuz arabalarda milimetre şaşmazken böylebir hatayı yadırgıyorum açıkca
quote: sabah bindiğimde parkettiğim yerin eğimini hesaplamadan daha çeyreğin yarısı bile olmadan 150 km yapmışım hiç fena değil dedim.. geri döndüğümde farklı biryere parkettim bu sefer neredeyse yarıma inmişti benzin.. fazlada bi yol yapmadım.. benim araç şehir içinde kullanıma göre 10.5-11.3 arası yakıyor.. hemen hemen her benzin alışımda hesaplıyorum.. pek değişmiyor.. normal sanırım bu yakıt..
quote: 2 litrelik bir motor ve her ne kadar yakıtta fark etmiyor dense de yarı otomatik bir vites kutusu ile rakamlar normal olsa gerek diye düşünüyorum. Tabi sizin kullanım tarzınızı bilmediğim için çok da emin konuşamıyorum.
quote: düzgün şehir içi kullanımda 57 lt ile 600 km yol gitmişim.aslında bu kg bir araba için şehir içinde hiçte fena değil;)
quote: Benim bildiğim öyle bir şey yok. 7 litrelik bölüm de olsa o zaman 67 litre derlerdi. 7 litrelik bölüm arabanın deposunda rezerv diye tabir edilen kısım ve ışık bununla birlikte yanmaya başlıyor galiba.Sanırım, benzini nerede ise tamamen bitmeye yakın bir durumda aldım ve borudaki miktar ile birlikte 60 litrenin üzerinde bir rakam çıktı.
quote: quote: düzgün şehir içi kullanımda 57 lt ile 600 km yol gitmişim.aslında bu kg bir araba için şehir içinde hiçte fena değil;)9,5 lt'ye gelir.. gerçektende fena deil.. bende daha 10,5'un altına pek inemedim..
quote: quote: Benim bildiğim öyle bir şey yok. 7 litrelik bölüm de olsa o zaman 67 litre derlerdi. 7 litrelik bölüm arabanın deposunda rezerv diye tabir edilen kısım ve ışık bununla birlikte yanmaya başlıyor galiba.Sanırım, benzini nerede ise tamamen bitmeye yakın bir durumda aldım ve borudaki miktar ile birlikte 60 litrenin üzerinde bir rakam çıktı.Serkancım zaten bizim arabalar 61 litre...