0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba. Bir araba sevdalısı olarak uzun zamandır hayal ettiğim fakat mantıksal sebeplerle bir türlü almaya tam olarak karar veremediğim alfa romeo gt selespeed alma konusunda kesin kararımı vermiş bulunmaktayım. Aklımda bir kaç araç var malum siteden fakat daha önce vw grubu araçlarım olmaaına rağmen hiç alfa sahibi olmadım. Genel olarak insanların olumsuz düşüncelerine rağmen 2.0 jts hırpalanmamış bir araç almak istiyorum. Fakat nelere dikkat etmem gerekiyor pek bir bilgim yok. Siz değerli alfisti ailesinden bilgilerinizi paylaşmanızı istiyorum.şimdiden tüm yardımcı olanlara teşekkür ederim. Saygılar...
Mümkünse bertone alın derim. Malum sitede bir tane gördüm bertone o da şaibeli gibi https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-veloce-den-emsalsiz-temizlikte-orjinal-gt-2.0-selespeed-f1-otm-446445499/detaybu ilandaki araç 105.000 km de, değişen veya boya yok yazıyor inceleyebilirsiniz. İlanla alakam yok bu arada. Sitede tek mantıklı araç bu gibi duruyor şimdilik. Umarım gönlünüze göre bi araç bulursunuz.