0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Meraba arkadaşlar. Bir hevesle başladı herşey. Sekline, sesine, beygirine hasta olup aldık. Ama ben bittim alfamın sıkıntılar bitmedi. Her sabah demek dogru olmaz, her kontakda yeni bir arıza. Kontağı cevirirken besmele değil hatim indiriyorum ama yine sorun. İşin garip tarafı her arıza farklı yerden. Onu yaptırıyorum başka yer,onu yaptırıyorum değişik bir yer. Aracın herşeyi sıfırdan yağıldı 17 bin harcama yapıldı. Ama bitmedi, bitmiyor. Ustam İstanbulun en iyi tamircisi ve insanı. Elinden geleni yapıyor ama her arıza farklı yerden onunda yapacak bir şeyi yok. Başım belada bu arabayla.Ama bi yol tutuşu, bi kükremesi, bir kalkışı var sormayın. Hastasıyım aracın ama binemedim agız tadıyla. 4 ayda 17 bin nasıl ama.Satmakta istemiyorum cok emek verdim, ana yıldırdı beni.Bilginize...
Geçmiş olsun. Sıkıntılı bir alfaya denk gelmişsiniz. Alfalar bakımı düzenli ve özenli yapıldığında çok güzel keyifli araçlardır. Ancak bakımsızı sahibini çok üzer. Önerim bu aracı satıp temiz iyi bakımlı bir Alfa almanız. Bende mk2 156 aldım 6 ay önce. Adam edip binilecek hâle getirene kadar 3 bin harcadm belki daha fazla. Alırken ince eleyip sık dokumak ve gerekirse piyasanın üzerinde ödeyip temiz Alfa almak gerek. Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İsim vermeyi uygun bulmuyorum ama ustama güveniyorum.