0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben emme manifoldundan süpheliyim. Bu antifriz sonrası çamurlaşma olayı çok karışık bir mevzu. 2.5 te de antifriz değiştiğinde çamurlaşma yaptı 5 6 kez sistem temizlendi düzeldi bir daha yapmadı ama sebebi bilmiyorum. Bence yağ karışsa çamurlaşma olmaz diye düşünüyorum. Bir yerlerden tortu söküyor büyük ihtimal.
Alıntı yapılan: tunerviper - 21 Ocak 2016, 17:27:02Ben emme manifoldundan süpheliyim. Bu antifriz sonrası çamurlaşma olayı çok karışık bir mevzu. 2.5 te de antifriz değiştiğinde çamurlaşma yaptı 5 6 kez sistem temizlendi düzeldi bir daha yapmadı ama sebebi bilmiyorum. Bence yağ karışsa çamurlaşma olmaz diye düşünüyorum. Bir yerlerden tortu söküyor büyük ihtimal.kalorifer radyatöründe yapabilir o zaman anıl sorun conta veya silindir kapak kaynaklı değilse. sanırım,merak ettiğim antfiriz sisteme ilk konulduğunda ne var ne yok çözeltip sisteme ve dolayısıyla son nokta genleşmeye doğru atarmı,yada zamanla ilk başta tam sökemediği tortuları söker mi?bi kaç gündür fanı açınca bi kütürtü kopuyo torpido altında,sonra düzeliyo,ara ara tekrarladığı oluyo.gerçi fanın sistemdeki dolaşımla bi alakası yoktur sanırım ama akla herşey geliyor işte.
Abi yanlış hatırlamıyorsam geçtiğimiz yıl yine bu zamanlardada Buğu sorunun vardı Bana kalırsa kalorifer Radyatörün can çekişiyor