Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Cruze Control

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

djbuzy

Arkadaşlar Merhaba,

Alfa Romeo 147 1.6TS 120HP aracım var cruse control açtığımda hızını digital olarak görüntüleyip ayarlayabileceğim bir ekran göremiyorum, araçta böyle bir ekran var mı varsa nasıl açarım. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Saygılarımla,

TheSarper

Tüm digitalliği gözlere bırakıyor alfa. Cruse controlu açıp kolu yukarı aşağı oynatarak istediğin hıza geldiğinde o hıza sabitliyor kendini.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2006 Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctive
2012 Alfa Romeo MiTo 1.3 JTD City

Alfadanadam

Giulietta'da da dahil olmak üzere çok kullanışsız Alfa'nın cruise control sistemi. Örneğin siz frene ya da debriyaja(manuelse) devre dışı kalıyor ama haricen "geçici olarak" devre dışı bırakamıyorsunuz. Yani Pause gibi bir tuş yok.

Öte yandan dünya para verilerek satın alınan bir BMW'de standart donanımda bile değil, o da ayrı komedi :)

ekdellal

147 ve Giuliettanın cruise controlünden çok memnundum, tek tuşla geri çağırma "resume" fonksiyonu da var, yanlış olmasın.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alfalı59

156 SS de , tamamen kapatmadığınız sürece , kol üzerinde ki küçük tuşa bastığınızda ilk ayarladığınız hıza ulaşıyor.İlk set ettiğiniz hıza ulaşıyorda diyebiliriz.

GM Discovery II+ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

besamemucho

Daha önce Megane 3 te cruze control kullanmış biri olarak giuliettaların  cruze controlü çok daha kullanışlı diye düşünüyorum.  gereksiz dijital  göstergelerle boğmamışlar  gösterge panelini.

Dellobaltino

Benim giu da cruze control var. 1.5 sene oldu arabayı alalı 1 kere bile kullanmadım.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ysbilgin

"Cruise Control" ya da "Hız Sabitleyici" olarak bir düzeltme geçelim. :)
Hayat sıkıcı otomobillere binmek için çok kısa!