Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Deri koltuk bakım ve temizliği

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fsencamlar

Arkadaşlar merhaba koltuklarda hafif çatlamalar var temizliği ve bakımı için önerebileceğiniz ürünler var mı ?

umitkilic

Ben sonax deri temizleyici kullanıyorum.temizliyor ve yumuşaklık veriyor

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sacak

You are not allowed to view links. Register or Login

firmayla iletişime geçip derdinizi anlatırsanız yardımcı olacaklardır
deri boyası(1lt) Temizleme sıvısı ve deri koruyucu set şeklinde paketleri var
Siğara yanığı,derin çatlakların tamiri içinde ayrıca sıvı deri şeklinde dolgu maddesi gönderiyorlar
toplamda 130 tl civarıydı 3 ay kadar önce

156 2.0
INFINITI FX -35

fsencamlar

Bunlar için dolgu malzemesine gerek var mı yoksa sadece temizlik ve bakım ürünü almak yeterli olur mu ?

SkY

deri koltuklar için sorduğum bir iki döşemeci würth ün bu ürününü söyledi.tabi bu ilk adım gibi düşünülecek bir ürün sanırım.deriyi tamir vs değilde beslemek adına.bakalım kullanıcam hafta sonu işe yarar mı göreceğiz :)

umitkilic

Bunlar için dolgu malzemesine gerek var mı yoksa sadece temizlik ve bakım ürünü almak yeterli olur mu ?

Dolgu yaparsanız daha iyi olur.Ben deriklinik sitesinden temizlik-boya-koruma seti aldım ve tavsiye ederim.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SkY

deri koltuklar için sorduğum bir iki döşemeci würth ün bu ürününü söyledi.tabi bu ilk adım gibi düşünülecek bir ürün sanırım.deriyi tamir vs değilde beslemek adına.bakalım kullanıcam hafta sonu işe yarar mı göreceğiz :)

hafta sonu bu ürünü kullandım.genel olarak bir temizlik ve akabinde daha güzel bir görüntü oldu diyebilirim ama uzun vadeli bir koruma yapmış mıdır onu bilemiyorum tabi.Ancak koltuklar biraz daha yumuşak ve pürüzsüz hissiyatı verdi bana.