Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Detailing, İç - Dış Kozmetik Bakım Hakkında Bilgiler-Sorular-Cevaplar

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

martini_lancia

You are not allowed to view links. Register or Login
Siyah renk 147mde boya kusurlarım var,cila olarak Sonax brilliant mavi olandan kullanıyordum siyah renk cilalara merak saldım ,çok ince çizikleri kapatmada faydası olur mu acaba?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Amatör uygulama için Turtle Wax'in siyah araçlar için ilgili seti, You are not allowed to view links. Register or Login , mevcut ancak polisaj makinanız var mı bilmiyorum.

Uygulama öncesi İzopropil alkol ve kil uygulaması yapabilirsiniz en azından,tabi aracınızın boya kondisyonu nasıl ve önceden boyanmış yerler farklı tepkiler verebilir.

Fiyat performans açsından basit ve etkili bir yol olabilir,uygun yer bulabilir ve emek vereceğim derseniz deneyebilirsiniz. 

2002 Cosmo Blu manual 156 2,0ts.

alfizml

Yorumunuz için teşekkür ederim.paylaştığınız ürünü beğendim fakat Polisaj makinam yok el ile uyguluyorum boşuna mı yormuş olurum kendimi?
Birde siyah cilanın farkı olurmu gerçekten siyah renk araçta?

martini_lancia

Yorumunuz için teşekkür ederim.paylaştığınız ürünü beğendim fakat Polisaj makinam yok el ile uyguluyorum boşuna mı yormuş olurum kendimi?
Birde siyah cilanın farkı olurmu gerçekten siyah renk araçta?

Polisaj makinası yoksa bence uğraşmayın,zira el ile performans alamıyorsunuz.Emanet bulabilirim derseniz çevrenize bir bakın derim.

Bu tip uğraşılara tam teşekküllü girmek gerekiyor,zira hem ürün mundar oluyor ve verim alınamayınca harcanılan emek sonrası yaşanılan moral bozukluğu da cabası.
2002 Cosmo Blu manual 156 2,0ts.

alfizml

Haklısınız,sprey cilaya devam o halde.yardımınız için sağolun :)

akıllı

Deri koltuk bakım (haftada 1-2 kez uygulamanın yeterli olacağı) ve temizlik için tavsiyeniz ne olur?

Bir iki ufak çatlak var ayrıca. İlk sayfada "chinese towel" yöntemi demiş wolkanku ki aslında bizim berberlerin sakal yumuşatma yöntemiyle aynı anladığım . Bunun harici ürün var mı direk çatlak için?

Şimdiden öneriler için teşekkürler.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

wolkanku

Deri koltuk bakım (haftada 1-2 kez uygulamanın yeterli olacağı) ve temizlik için tavsiyeniz ne olur?

Bir iki ufak çatlak var ayrıca. İlk sayfada "chinese towel" yöntemi demiş wolkanku ki aslında bizim berberlerin sakal yumuşatma yöntemiyle aynı anladığım . Bunun harici ürün var mı direk çatlak için?

Şimdiden öneriler için teşekkürler.

abi selam,
hepsiburadada Tanner's Cleaner ve conditioner diye iki ayrı ürün var.
Mililitre olarak ufak olduğu için özellikle denemek istedim, çünkü deri ürünlerini alıyorsun 1 yıl dolapta kalıyor ve artan çöp oluyor.

Cleaner'ı muazzam.
Bugüne kadar kullandığım tüm APC tarzı ürünlerden çok daha başarılı temizliyor, temiz diye düşündüğüm deriden bile kir çıkartıyor.
Uygulaması , mikrofiber bezin üstüne nemlendirecek şekilde sıkıp deriyi çitiliyorsun.

Conditioner'i ise ilk sürdüğün an parlak bir yüzey bırakıyor, ulan hiç istemediğim parıl parıl görüntü oldu diye düşünürken , diğer koltuğu yapıp döndüğünde, ilk sürdüğün conditioner çoktan emilmiş ve matlaşmış oluyor. Bazı deri kremleri gibi de pamuk yumuşaklığına getirmiyor koltuğu ( ben o kadar yumuşak koltuk sevmiyorum mesela)

kısaca toplamda 40 liraya, en az 4-5 kere temizlik ve bakım uygulaması yapabileceğin miktarda ürün geliyor ki 1 yıl rahatlıkla yeter. Conditioner biraz daha bile uzun gidebilir.
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

francobaresi

abi selam,
Mililitre olarak ufak olduğu için özellikle denemek istedim, çünkü deri ürünlerini alıyorsun 1 yıl dolapta kalıyor ve artan çöp oluyor.

Cleaner'ı muazzam.
Bugüne kadar kullandığım tüm APC tarzı ürünlerden çok daha başarılı temizliyor, temiz diye düşündüğüm deriden bile kir çıkartıyor.
Uygulaması , mikrofiber bezin üstüne nemlendirecek şekilde sıkıp deriyi çitiliyorsun.

Conditioner'i ise ilk sürdüğün an parlak bir yüzey bırakıyor, ulan hiç istemediğim parıl parıl görüntü oldu diye düşünürken , diğer koltuğu yapıp döndüğünde, ilk sürdüğün conditioner çoktan emilmiş ve matlaşmış oluyor. Bazı deri kremleri gibi de pamuk yumuşaklığına getirmiyor koltuğu ( ben o kadar yumuşak koltuk sevmiyorum mesela)

kısaca toplamda 40 liraya, en az 4-5 kere temizlik ve bakım uygulaması yapabileceğin miktarda ürün geliyor ki 1 yıl rahatlıkla yeter. Conditioner biraz daha bile uzun gidebilir.
Volkan bu onerin benim icinde iyi oldu, alip deneyim .

Sent from my Redmi Pro using Tapatalk

Cuore sportivo

wolkanku

Volkan bu onerin benim icinde iyi oldu, alip deneyim .

hiç düşünmeden al, amerikan markası.
yabancı isimli yerli malı değil:)
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

akıllı

@wolkanku a.selam abim. Tavsiyen için çok sağol. Siparişi geçtim. Yalnız sormak istediğim conditioner ı direk mi uygulayayım, sıcak suyla yumuşattıktan sonra mı? İş görür mü? Sıcak deri ürünü olumsuz etkiler mi? Hiç deneme fırsatın oldu mu?

Tekrar çok sağol...

francobaresi

Az once verdim bile siparisi sagolasin volkan

Cuore sportivo

wolkanku

You are not allowed to view links. Register or Login a.selam abim. Tavsiyen için çok sağol. Siparişi geçtim. Yalnız sormak istediğim conditioner ı direk mi uygulayayım, sıcak suyla yumuşattıktan sonra mı? İş görür mü? Sıcak deri ürünü olumsuz etkiler mi? Hiç deneme fırsatın oldu mu?

Tekrar çok sağol...

sen sıcak su işini ne için yapmak istiyorsun, çok belirgin çatlaklar mı var ?
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

akıllı

Yok ya. Öyle belirgin bir çatlak yok. Şöför koltuğunda bir kaç tane. Sen taaaaa konunun ilk mesajında tavsiye ettiğin için aklımda kalmış. Ondan sordum.

wolkanku

Yok ya. Öyle belirgin bir çatlak yok. Şöför koltuğunda bir kaç tane. Sen taaaaa konunun ilk mesajında tavsiye ettiğin için aklımda kalmış. Ondan sordum.

belirgin çatlaklar yoksa sıcak su vs. bunlara gerek yok.

bu tanners ürünleri işini görecektir  :serefe:
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

akıllı

Eyv  

etimat

abi selam,

Cleaner'ı muazzam.

Peki ya arabanın göğsü için öneriniz var mı? Göğüs konsollar vs vs

06 UJ 192
    147

hi_cazz

Peki ya arabanın göğsü için öneriniz var mı? Göğüs konsollar vs vs

Göğüs ve diğer bölümler için sılandırılmış APC kullanabilirsiniz.

la meccanica delle emozioni

farukakgun

Arkadaşlar merhaba, forumda çok yeniyim inşallah giu ile aranıza katılacağım. Detailing başlığı görünce dayanamadım :) daha çok paylaşımım olur ama ilk olarak iç plastik aksam için auto finesse spritz ürününü şiddetle tavsiye ediyorum. Mat yeni görünüm bırakan bir üründür, araştırın alın kullanın dua edersiniz.

Theillest

Göğüs ve diğer bölümler için sılandırılmış APC kullanabilirsiniz.

la meccanica delle emozioni
Ben ilk Meguiars apc ile kabasını alıp sonra sonax extreme mat effect uyguluyorum sonuçlar çok iyi tavsiye ederim sizede.
Deri koltuk içinde Gyeon coat Q2 kullanıyorum herhalde kullandıklarım içinde en iyisi diyebilirim etkisi direk belli oluyor ve rahat 3 hafta kendini koruyor.

Alıntı @etimat içindi yanlış oldu :)

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

etimat

Ben ilk Meguiars apc ile kabasını alıp sonra sonax extreme mat effect uyguluyorum sonuçlar çok iyi tavsiye ederim sizede.
Deri koltuk içinde Gyeon coat Q2 kullanıyorum herhalde kullandıklarım içinde en iyisi diyebilirim etkisi direk belli oluyor ve rahat 3 hafta kendini koruyor.

Alıntı @etimat içindi yanlış oldu :)

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkür ederim :) ben sadece göğüs ve konsollarda çalışabiliyorum koltuklar komple kumaş :) Onları OMO ilede yıkıyorum :)

06 UJ 192
    147

qrkmtp

Teşekkür ederim :) ben sadece göğüs ve konsollarda çalışabiliyorum koltuklar komple kumaş :) Onları OMO ilede yıkıyorum :)

Abi omo ile nasil yikiyorusun ya benimde kumas krem rengi hic oyle bi atraksyona giremedim valet pro carpet cleaner aldim onla siliyorum gogus ve konsollarda sonax torpido aldim bayada memnunum.

HUAWEI CRR-UL00 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

etimat

Abi omo ile nasil yikiyorusun ya benimde kumas krem rengi hic oyle bi atraksyona giremedim valet pro carpet cleaner aldim onla siliyorum gogus ve konsollarda sonax torpido aldim bayada memnunum.

Reklamı bile var yav; Çamaşırdır kirlenir OMO ile temizlenir diye :) Elini korkak alıştırmayacan baya adele yaptırıyor namısız ama tertemiz oluyor :) Gerçi evliyseniz yengeyle papaz olabilirsiniz o ayrı mesele 🤣🤣 Ama göğüs ve konsollar için sonax galiba makul duruyor :)

06 UJ 192
    147

qrkmtp

Reklamı bile var yav; Çamaşırdır kirlenir OMO ile temizlenir diye :) Elini korkak alıştırmayacan baya adele yaptırıyor namısız ama tertemiz oluyor :) Gerçi evliyseniz yengeyle papaz olabilirsiniz o ayrı mesele 🤣🤣 Ama göğüs ve konsollar için sonax galiba makul duruyor :)

Hahaha valla evet evliyim iki yildir zaten arabaya her inisimde papaz oluyoruz eve bu kadar bakmiosun die :)) vakum makinasi olmadan citileme kusma yapiomus o yuzden hic denemedim bile valet proyu mikrofibere sıkıp onla yaparken bile korkuorum :))

Serhat59

Hahaha valla evet evliyim iki yildir zaten arabaya her inisimde papaz oluyoruz eve bu kadar bakmiosun die :)) vakum makinasi olmadan citileme kusma yapiomus o yuzden hic denemedim bile valet proyu mikrofibere sıkıp onla yaparken bile korkuorum :))

Yalnız değilsiniz

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive 2006
Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm Distinctive 2006

Aşmış

Arkadaşlar Anadolu yakasında, Kadıköy civarlarında İlbey kadar olamaz biliyorum ama yine de işine onun gibi yaklaşan tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?

Ne kadar az bilirsen o kadar şiddetle savunursun.

ilbey666

Arkadaşlar Anadolu yakasında, Kadıköy civarlarında İlbey kadar olamaz biliyorum ama yine de işine onun gibi yaklaşan tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?
Tokyo Garage Salih ile görüşün derim :)

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Paddock Detailing

[url="https://www.instagram.com/paddockdetailing/"]https://www.instagram.com/paddockdetailing/[/url]
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/servisler-galeriler/padok-hazir-!/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/servisler-galeriler/padok-hazir-!/[/url]