0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yağ Filitresi orjinal değilse ondan da yapabilir.
Müşür bağlantıları ile ilgili bir problem olabilir mi? Kablo yıpranması, herhangi yerde kısa devre vs. gibi. Sanki öyle bir problemmiş gibi geldi bana.
Aracın motoru rektifiye olmuşsa, önceki yağ numarası ince gelip istenen basıncı sağlamayabilir. Daha önce opel corsa bir araçta aynı olay yaşanmıştı.0/40 castrol olan yağMobil 10/60 değişince sorun düzelmişti.gerçi bu ne kadar doğru.
Bugün itibariyle problemi çözdük . Araç elektrik ve elektronik ten anlayan arkadaş in sabahtan yanına gittim. Gerekli ölçümleri yaptı . Daha sonra aracın elektrik tesisatını gösteren bir PC programından destek alarak sarı-gri renkte olan yağ basınç kablosunu ve onun beyinde nereye bağlandığını buldu. Beyinde A60 nolu tesisat olarak geçiyor. Daha sonra tesisatı ve kablonun yolunu takip ederek hatta kopukluk tespit etti. Gerekli lehimleme ve izalasyon işlemini yaptı. Beyinden hatayı sildi ve sonuç OK. Benzeri hatayı alan arkadaş olursa en azından yol gostermesi amacıyla buraya yazıyorum. Herkese sağlıklı günlerRedmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bununla geçmiş olsun arkadaş işini yapan biriymiş bizim araçlarda bu tarz hataları bulmak biraz sıkıntılı malesef.LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biraz sıkıntılı bir başlangıç olmuş ama çözmenize sevindim. Aydında Alfa nüfusu artıyor Gittiğiniz elektronikçi arkadaş zaman zaman bizimde işimize yarayabilir kime gittiniz?
2. Sanayide coşkun lar km ve elektrik var. 2 kardeş biri km digital saat işine bakıyor. Diğeri hava yastığı , beyin ve elektrik işini yapıyorRedmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aklımızda bulunsun lazım olduğunda uğrarız. Bu arada aracınızın konusunu da bekleriz hoş geldiniz.
Teşekkürler , hoşbuldum. Aracın konusunu en yakın zamanda açarım. Ama bir türlü zaman bulamadım su arıza yüzünden tat alamiyordum. Yapılması gerekenler var. Onlarida bı yapiim . Siz Aydın merkez demisiniz. Tanışmak isterimRedmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet merkezdeyim şu viruslu günler geride kalsın elbet tanışırız. Konusunu açıp yaptıklarınızı yazarak ilerleyin bence arşiv gibi olur SM-G531F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yapacağım, aklımda da bu var zaten2 ay gibi bir süre araba aradım. Aldığım araba kozmetik olarak harika değil. Motor bana göre iyi durumda. Ki 236000 km de. Bazıları bu km yi yüksek görebilir ama aynı sitede oturduğum komsumda 156 var ve yanlış hatırlamıyorsam 390k da. Motoruna anahtar değmemiş daha. Daha önce Ford Focus 1 kullanıcısı idim. Güzel bir araba idi ama motoruna gösterdiğim titizlik sayesinde piyasadaki en sessiz ve ritimli motorlardan biri olmuştu. Kaza yaptığım için hayal oldu. Zamanla ve yavaş yavaş keyifli , güzel bir araç haline gelecek. Aynen şu virüs derdi bitsin gerisi gelecekRedmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yılda 17bin km yapmış yaşına göre normal önemli olan bakımlı olması zaten hoş bizimki 2004 model daha 112bin km o ayrı Hayırlısı olsun en kısa zamanda denk geliriz inşallah.
Bakımlı olup olmadığını yeni ogrenicem desem. Kumar oynadım bı nevi ama şurası kesin bundan sonra bakımlı bir Alfaromeo olarak . Bende Aydın merkezdeyim. Umarım yakın zamanda tanışırız . Sizin plaka ne en azından yolda görürsem bı SELAM veririm. Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi