0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
quote: öncelikle oto sanayilere gidip ordan boyacilarda satilan G3 diye bir malzeme var..20 milyon falan...onu alacaksin...farinin çizik kismini bir güsel onla uzun süre ovalayarak sildikten sonra orasi böle çok ince ince çizikler warmş gibi duracak..üstüne de bir güzel pasta cila yaptiğin zaman farin yeni gibi duracak...hatta sadece o bölge yeni gibi durursa bütün farlarina uygulayabilirsin.ben bunu camimdaki çiziklere bile uyguluyorum...kolay gelsin....
quote: göztepe sanayi (merdivenköy sanayii diye de geçer) orada oto bulut var...ordan alabilirsiniz..bauhausta yok sanirim...pazar günü buluşmaya gelebilirsem yanimda getiririm bende
quote: hahah walla sabah 9 da daha güneş arabaya vurmadan bi çktm kaputta pasta cila yaptim...güzel de oldu sanirim...ben yarin yanimda g3 dediğim şeyi getiricem...gerçi g3 deil ama ayni madde..marka farkli =) bi de hani ufak tefek çizikli arabalar görürsem derhal girişmek için bitmek üzere olan pastami getiricem...ha bi de çift tarafli bant ta getiriym ki plakaliklari olan arkadaşlarin plakaliklarini iptal edeyim