0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba arkadaşlar son bir iki gündür videodaki ivmelenme sorununu yaşıyorum. Turbo tam boost verirken sıkıntı yok, mesela 1. 2. vites tam gaz kalkarken ya da 3,4. vites 3000 devir üstü araç canlı, ancak mesela 4.vites 2000 devir giderken gazı koklediğimde devir kesilir gibi oluyor, sebebi nedir bilgisi olan var mıdır?Map sensoru gibime geliyor ancak bilemedim... Araç 105lik dizel giulietta bu arada.Devir saatindeki o dalgalanma turbo saatinde de oluyormu, evetse ilk şüphelenmeniz gereken turbo valfi 159 larda kaputun ön tarafında gui de nerede bilmiyorum https://www.youtube.com/watch?v=ZaEgX_zmbv8
Hiç fikrim yok hocam,egim olabilir yolda bir daha bakayim ben 4. viteste kac ile gidiyor dikkatimi cekmedi hic
Hocam bugun denedim 100 km 4. vites 2700 rpm falan, benim sallamam olabilir.Mevzu genellikle 4 ve uzeri viteste yapiyor, tamgaz ivmelenme sırasında
Arkadaşlar belki birilerine yardımcı olur diye yazayım dedim; sanırsam dpf sorunu. Otobana çıkıp bi 70-80 km 3000-3500 devir ve üzeri kullandım, ivmelenmede dalgalanmalar bayağı bayağı azaldı. Sanırsam ya pis yakıt aldım (ki devamlı aynı yerden alırım) ya da bir yerlerde bir tıkanma oldu.Bilgilerinize.