0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Egzos ve katalizöre sistemime baktırın derim.Aynı sorun bendede vardı katalizörden çıktı problem.
temizlik mi yaptırdınız?
ayrıca bunun bir hata ışığı falan olmaz mı?
Arıza ışığı filan yakmıyor araç katalizörü söktürüp yerine tüp susturucu taktırdım sensörler filan aktif halde şuan.
Öncelikle geçmiş olsun.Afyon bizim Alfalara iyi gelmiyor, Bermuda gibi bir yer orası bizim için, çok Alfa sorun yaşadı Afyon'da
Oksijeni alfalar otomatik ayarliyor. Basinci farkli yerlere gidince adapte olana kadar boyle sikintilar olabilir diye soylemisti bir alfaci abimiz.Sent from my ASUS_Z002 using Tapatalk
aynı sebepten, benim arabamda serviste yatıyor.herşeyi yeniydi. trigerler baskı balatalar, radyatör, klima, aklınıza ne geliyorsa, ateşleme vs . araba yokuş çıkamaz, düzlükte 120'yi zorbela bulur hale geldi. hararet vs de yok.. götürdüm servise. ateşkemeyi bir daha kontrol, yeni buji ve pipoları bir daha yeni takıldı olmadı...egzoz kontrole gitti birşey çıkmadı, hava filtresi kutusu tıkanma komtrol vs yok. olmadı...yakıt filtresi yetmedi bir de benzin pompası değişti... olmadı...şimdi kapak açıldı sibop segman vs bakılıyor. arabanın yanına gidesim yok, aklıma geldikçe çıldıracak gibi oluyorum. . zaten post saatine bakarsanız anlarsınız..değil alfa'dan , otomobilden bile soğudum. satıp motosiklet alasım geliyor...
Sercan, Facebook'ta konuştuk ya...