Alfisti Turkey
Alfisti Turkey

Gönderen Konu: Giulietta Elektrik Kablo Sorun Ankara Tamir  (Okunma sayısı 1527 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spiritchaser

• Membro
Giulietta Elektrik Kablo Sorun Ankara Tamir
« : 14 Nisan 2021, 09:11:59 »
Merhaba Arkadaşlar,

Tamiri gereken birkaç klasik sorunum var malesef.

Arka silecek kafasına göre takılıyor.   Bagaj ışığı yanmıyor ve sağ arka iç düz led'im de çalışmamaya başladı bu sabah.

Bunların hepsinin bagaj kapağının sıklılıkla açılmasından kaynaklı kablo kopması olduğunu düşünüyorum büyük ihtimal ile. 

Akota'ya gitsem donuma kadar almaya niyetleniyor adamlar.  Bu işi Ankara'da hakkıyla beni kanser etmeden yapabilecek nereyi tavsiye edersiniz?

Şimdiden teşekkürler
Alfisti Turkey Faydalı Bağlantılar:
İlk Okunacak Başlık | Forum Kuralları | Resim Ekleme Sanatı

alfacello

• Membro
Ynt: Giulietta Elektrik Kablo Sorun Ankara Tamir
« #1 : 17 Nisan 2021, 12:38:55 »
geçmiş olsun Akota dan fiyat aldınızmı

Spiritchaser

• Membro
« #2 : 19 Nisan 2021, 11:11:32 »
Arka silecek tamiri (test etmedim daha doğru düzgün yağmura denk gelmediğim için), bagaj lambası tamiri ve arka düz stop yanmama tamiri için 420 tl ödedim.  Yaptırdım yani oraya.  Hepsi tahmin ettiğim üzere kablo düzeneğindeki kopmalardan olmuş.  Stop değişmedi yani.  Bagajı çok sık aç kapa yapınca kaçınılmaz bir son.   Fiyat biraz yüksek tabi ama burdanda bir tavsiye gelmedi açıkcası.

El freni konusunda detaylı bakmadılar ama el freninde problem yok dediler.  Katılmıyorum onlara.  Ama detaylı bakmak lazım ona vaktim yoktu sonra bakıcam artık.

Onurkaymaz

• Membro
« #3 : 27 Nisan 2021, 09:28:30 »
https://www.alfistiturkey.net/forum/teknik/giulietta-stop-lambasi-sorunu/

Aynı problemi ben de yaşamışım. Bu konudaki tamiratımdan sonra bagaj kilidinde de problem çıkmaya başladı. Bende canın cehenneme deyip 2 adet 12'li esnek klamens ve kopmaya dayanıklı 2 metre kablo alarak tavan ve bagaj kapağı arasındaki kopan kopmayan tüm kabloları değiştirdim tek tek uğraşmaktansa. Klamenslerin birini tavan tarafına birini de bagaj döşemesinin içine gizledim. Şuan çalışmayan hiçbir aksam yok. Toplamda 40 lira tutmuştu yanlış hatırlamıyorsam. Aklınızda olsun sorunun tekrarlanması ihtimaline karşılık.

Spiritchaser

• Membro
« #4 : 27 Nisan 2021, 19:43:40 »
https://www.alfistiturkey.net/forum/teknik/giulietta-stop-lambasi-sorunu/

Aynı problemi ben de yaşamışım. Bu konudaki tamiratımdan sonra bagaj kilidinde de problem çıkmaya başladı. Bende canın cehenneme deyip 2 adet 12'li esnek klamens ve kopmaya dayanıklı 2 metre kablo alarak tavan ve bagaj kapağı arasındaki kopan kopmayan tüm kabloları değiştirdim tek tek uğraşmaktansa. Klamenslerin birini tavan tarafına birini de bagaj döşemesinin içine gizledim. Şuan çalışmayan hiçbir aksam yok. Toplamda 40 lira tutmuştu yanlış hatırlamıyorsam. Aklınızda olsun sorunun tekrarlanması ihtimaline karşılık.

Teşekkürler.  Elektrik bilgim ampül takmaktan öteye geçmiyor maalesef ama başkalarına faydası dokunur herhalde.

GoogleTagged