0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aslinda benim böyle bir ürünü takmaktaki tek amacim sari değil de beyaz işiği elde etmek.yağişli havalarda görüş düşecek bunu biliyorum fakat kuru havalarda da mi çok kötü? Benim en büyük korkum acaba farlarda kararmaya sebep olur mu? Keşke imkan olsaydi da bixenonlu giu alabilseydim.beyaz aracima sari işik yakişmiyor.peki en sağlikli şekilde amacima nasil ulaşabilirim.xenon kit mi tercih etmeliyim?LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Maalesef giuliettaların halojen farları ne yaparsanız yapın aydınlatmıyor. Eğer önümü göreyim diyorsanız bixenon mercek dönüşümünden başka çözüm yok.Onun da dezavantajı her muayene dönemi/2 senede bir sök tak yapılması. Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Tabiki en güzeli orjinal fabrika çikişli bixenon olmasi.ama şimdi 2016-2017 lerde var en üst paketlerde.ama öncesinde yoktu.benim aracim 2014 disctintive ve yok.herhalde ayri paket olarak ekleniyordu.ikinci el zaten bu modellerde bixenonlu bulmak zordu.herneyseForumdaki arkadaşlarin tavsiyesi altinda led xenonu eledim.fakat xenon kit konusunu değerlendiriyorum.farin içini açtirip mercek montaji yaptirmak oldukça masrafli ve fari actirmak içime sinmiyor.2013 yilinda sifir kia ceed almistim.mercekli halojen far vardi tipki giu gibi.xenon kit montaji yaptim.ve dedim ki ben bu zamana kadar önümü görmüyormuşum.aydinlatma müthiş oldu.çin mali kit 3 ay sonra ampul kesti.kaliteli bir kitle daha sorunsuz olur diye düşünüyorum.tabi balast montaji ve muayenede ampul degistirmek problem ama 2 yilda bir artik çekeriz napalim.Arkadaş 5 yil kullandim bi kararma yapmadi demiş.bu biraz içimi rahatlatti.aşagida resimdeki kit acaba orjinal midir? Var mi philipsin böyle bir kiti?LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Acaba giu orjinal afl bixenon farlari kaç paradir.bilgisi olan var mi?LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi