Oncelikle çok teşekkür ederim. @Sercan Keklik
Bu kadar maliyetli bir işleme girmeden çok araştırma yaptim. İlk iş sizin dediğiniz gibi flap motoru olduğunu düşündüm ve Ankara yetkili serviste aracın on konsolunu komple söktürdüm, ancak söktükten sonra benide çağırıp flaplarin sağlam olduğunu gösterdiler. arızanın flap motoru değil motorun takıldığı yerin kırılması olduğunu ve komple kalorifer kutusu değişimi yapılması gerektiğini söylediler. Ankaradaki tüm özel servisleri gezdim hepsi aynı şeyi söyledi ve daha önce 3 4 defa böyle işlemler yaptıklarını söylediler.
Eğer sizin dediğiniz gibi bir olay olduysa çok hakka girdiler.
Malesef ve üzülerek belirtiyorum ki, Dediğim Gibi olma ihtimali %10 falan değil, %80 - %90 Özellikle Akotoda aynı durumdan müzdarip olan 2 arkadaşım var.
Teki Fiat 500, Teki Giulietta, O Flap motorunun oraya hatta marifetmiş gibi birde Sunroof Anahtarı takmışlar

Sıcak SOğugu mevsimsel olarak ayarlıyor.
Burda amacım kimseyi kötülemek, bayiyi kötülemek falan değil ama ankara Akoto da 2 arkadaşımın başına aynı bahsettiğiniz olay geldi. Fiat 500 de Kalorifer Motoru 5.700 TL idi.
Alıp takmadı

Hala o anahtarla sıcak soguk kullanıyor.
140 Liralık bi parçayı yerinden söker iken malesef kıran bi plastikle iyi anlaşamayan bir arkadaşın eseri. Durduk yere parça kırılmaz. Heleki Çalışma Gücü çok komik bir Güçte olan bi motor o parçayı kıramaz. Mühendis Vs arkadaşlar vardır. 1W bile harcamayan elinizle dönen motoru tuttugunuzda takılı kalan bi motorun koskoca bir plastik kalorifer kazanını kırma ihtimali bence %1