0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
koskoca forumda yok mu lpg li giulietta kullanıp bilgi verebilecek olan?
elinize sağlık.kötü usta sizi usta yapmış. SM-C7000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben bir süre bolca araştırmıştım, Tjet de, Multiair de Lpg'ye %100 uyumlu. Sadece, iyi usta, iyi montaj ve yol ayarı lazım. Ben Guiletta almadım ama 1.4T motorlu Cruze alıp bayağı bir süre ayar sıkıntısı çektim. Bir obd kablosu, bir lpg ayar kablosu ve 1 saat harcayarak çözülecek iş, en az 1500-2000 Tl verdiğiniz ustaya angarya geliyor. Üstelik bunu yaptıktan sonra sıkıntısız kullanırsınız. Üst devirler içinde Afr cihazıyla ayar yapanlar var, arayan onu da bulur.Ama şu bir gerçek sıralı sistemde performans kaybı olmaması teorik olarak imkansız. Benim tavsiyem paraya kıyıp Vialle LiquidSI taktırmak, Lpg sıvı fazda motora verildiğinden; performans kaybı yok, ayar için tek bir çarpan var -yani eşek olmayan usta sokak arası tur atarken 5dk ayarlar- ve kışın marş kısalığı gibi birçok avantajı beraberinde getiriyor. Multiair gibi Atiker taktırsanız dahi, büyük regülatör, daha geniş çapa sahip tesisat hattı ve hızlı enjektör isteyen -yani düzgün iş yaptırırsanız 2000 Tl ye yaklaşan fiyatlar- kıt yerine buna 3500 verir kusursuz kullanabilirsiniz.HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam sıvı lpg ile ilgili bugün şu videoyu gördüm:https://www.youtube.com/watch?v=XR4PzyQ2hCc9000 TL diyorlar Prins sıvı lpg için. Arabasını seven adam bu parayı da verebilir ama gerçekten hiç küçük bir rakam değil. Senin 3500TL dediğin Vialle sıvı kit fiyatına emin miyiz?
"Alfa Romeo Giulietta Benzin & LPG Otomobil" aramanızda 1 ilan bulundu.Giulietta'nın hitap ettiği kısım Türkiye'de kısıtlıyken bir de LPG nin oluşu daha da dezavantaj sağlar mı acaba?
Peki hocam lpg sistemini taktırdık ben 120 lik versiyonu için soruyorum bu sorumu şimdi buna ben birde rs chip tuning takmak istiyorum https://www.hepsiburada.com/race-chip-rs-alfa-romeo-giulietta-940-2010-yili-sonrasi-1-4-tb-16v-multiair-170-hp-125-kw-chip-tuning-seti-p-HBV00000HHNN4?magaza=RaceChipTr&wt_gl=cpc.tum.universal-genel.pla&gclid=CjwKCAjwk93rBRBLEiwAcMapUSsxXxg5U1EKouLcH2GSNp6MCaabD-ahB5ZHChu6bBSGQTB8VBuAnRoCeL4QAvD_BwESizce sorun çıkartır mı bana bilgisi olan varsa sevinirim
Teşekkürler hocam ayrıca bilgilerini paylaştığın için.peki ben aracıma performans turbosu yaptırıp üzerine chip tuning yazılım yaptırmak istiyorum bu işlemler İstanbul da olucak lpg taktırmadan aracım 2011 giulietta 1.4 tb 120 hp yazılım konusunda bu işin ordinaryusu kimdir bilmiyorum ilk defa yaptırıcam ve turbo büyüdüğünde intercoolerı da değiştirmek istiyorum ve tabi turbo borularını da