0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aynısı benim aracimda da olmuştu. O sensör Yetkili serviste değişti. 2 yıla yakındır bir sorun yok. Çok pahalı birşey değil diye hatırlıyorum.
Gıuliettalarva hastalık bu sensör tamiri yok yenisini alıp takılırken vites koluna belli bir ayarla takılıyor vitesi altındaki korumalar arac lifte kalkıp sökülüp öyle değiştirilecek cihazla da takildikktan sonra kontrolü yapılabilir SM-A310F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba ,geçen hafta bendede aynı sorun oldu. Yaklaşık 1 saat sonra kendiliğinden arıza lambası söndü ve sorun yok şu anda.Fonksiyonlar normal çalışıyor.Servisi aramadım ,ama acil değiştirmem gereklimi bende bilmiyorum.
2011 Giu var bende de, aynı hatayı aldım, makinaya bağlayıp sildik tekrar aldım, sonra bıraktım kendiliğinden söndü bi' kaç gün içinde. Sanırım değişmesi gereken parça şu;https://alfayedek.net/productdetail/55228312-Alfa-Romeo-Giulietta-Vites-Seim-Sensr-3186
Ben yaklaşık 3 Ay o şekilde kullandım. Bir türlü fırsat bulup götürememiştim servise. Değiştirmekte fayda var ama çok acil bir sorun degil bence.
Başlatan Prelude Teknik Bilgiler, Teknik Yardım
Başlatan erayergun Teknik Bilgiler, Teknik Yardım
Başlatan Kaliyuga Teknik Bilgiler, Teknik Yardım
Başlatan okucuk34 Teknik Bilgiler, Teknik Yardım
Başlatan wonderaoe Teknik Bilgiler, Teknik Yardım