0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2cm daha alçak diye yayların boyunun da öyle olması gerekmiyor. Biri daha yumuşak, diğeri daha sertse de bahsettiğiniz düşüklük sağlanabilir. Bir ara ben de spor paket amortisör ve yaylarını standart ile değiştireyim istiyordum bir nebze daha yumuşatabilmek adına (malum, ufaklık vs derken), ancak daha sonra vazgeçtim.
Bildiğim kadarıyla araca yüksekliğini veren süspansiyon değil yay değil mi? Ve ben bu iki yayı yanyana koyduğumda neredeyse aynı olduğunu görüyorum (Sarım sayısı, et kalınlığı, toplam boy vs) Hadi diyelim ki materiyal farklı ve biri daha yumuşak, o zaman da spor yayın 2 cm daha basılabilmesi için onun mantıken daha yumuşak olması gerekmiyor mu O zaman da araç virajlarda daha fazla esner ve yol tutuş kaybetmez mi?
Doğru, niye öyle saçmalamışım ki, kafam güzelmiş galiba Düz mantık desek o bile ters olmuş Bu durumda aynı mı bunlar bilemedim. Sadece amortisör farkı mı var acaba. Yoksa aynen dediğiniz gibi, spor paket olmayan Giulietta'larda bariz biçimde farklı bir yükseklik var.
Başlatan Ormanci İkinci El
Başlatan cgokce İkinci El
Başlatan ertena İkinci El
Başlatan denozor « 1 2 » İkinci El
Başlatan ku2 İkinci El