0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu kabloların orjinal hali böyle kopuyorsa tamir edilmiş lehimlenmiş halleri çok daha hızlı kopmaz mı? Bu kadar düşük malzeme kalitesi daha önce hiç rastlamadığım bir şey.
Fiat 500, Fiat Punto, Fiat Bravo, MiTo ve Giulietta'daki az sorundan biridir. Tamir edilebilir, yenisi alınabilir. Yurtdışında orijinale göre daha dayanıklı satılan ürünler var, imkanınız var ise onlara yönelebilirsiniz.
Hocam ürün derken kastınız tam olarak ne? Neyin yenisi alınabilir kablolamada problem var. Bende kesinleştirdim bu durumu zaten bagajı açarken 45 derece civarında ledler yanıp tekrar sönüyor. Bagaj kapağından tavana geçişi sağlayan körüğün içindeki kablolarda değil mi sorun? Yenisi alınabilecek bir şey varsa almak isterim bende. Elektrikçileri bu iş için bile arabama sokmak istemiyorum.
www.alfayedek.net 'e bir sorun isterseniz.Kablo demeti aşağıdaki gibidir.Tapatalk Bericht
Tekrar merhabalar. Bu pazar problemi hallettim. Bagajın içindeki sol iç ve üçüncü fren lambasının altındaki trimi söktüm. Kablo körüğünü çıkardım ve kabloları tek tek elimle çekerek kopma var mı diye denedim. Üç adet kablom kopmuş; bagaj açma butonunun kablosu, bagaj iç aydınlatma kablosu , sol iç stop lambası (ledlere giden kablo). İncelediğimde kabloların yan keski ile kesilmiş gibi koptuğunu gördüm ve nereye sıkıştığını anlamadım. Yinede körüüğün içine bir adet hava hortumu sokarak 3 adet kablo geçirdim ve hava hortumunu çıkardım. Daha sonra içeri soktuğum sağlam kabloların ve kopan kabloların uçlarını güzelce açıp pabuç bağladım ve pabuçları birbirine taktım. Denediğimde tüm aksamlar çalıştı. Sağa sola değmemesi için pabuçların üzerine makaron geçirerek ısıtıp yapıştırdım. Körüğü kapakları ve trimleri yerine taktım. Şuan sorunsuz çalışıyor her şey. Fotoğraflarda var ama foruma fotoğraf eklemeyi bilmiyorum. Teşekkürler çözümü söyleyen herkese.
Elinize sağlık küçük bi işlem elektrikciye gitmeyip kendiniz halletmeniz çok daha güzel olmuş inanın Makaron fln elektrikci sizin kadar uğraşmaz bantlar geçerdi LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Başlatan unsure « 1 2 ... 7 8 » Teknik Bilgiler, Teknik Yardım
Başlatan cihan.akcan Yedek Parça Temini, Aksesuar ve Modifiye
Başlatan razzle Alınıklar
Başlatan Mert0635 Teknik Bilgiler, Teknik Yardım
Başlatan whispertr Yedek Parça Temini, Aksesuar ve Modifiye