Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

GOODYEAR HYDRA GRIP ??

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem

Arkadaşlar, 1.6 156 'm da kullanmakta olduğum goodyear hydragrip lastiklerimden çok memnunum,ancak aklıma takılan bir konu oldu,bu lastikleri karlı zeminde deneyen oldu mu? KAr lastiği almam gerekir mi bunlar varken? Gerçi bildiğim kadarıyla lastiklerim yağmur ağırlıklı kullanım için ama,yinede deneyimlerinize ihtiyacım var.Şimdiden teşekkürler.

n/a

hydragrip yaz lastiği.kış kullanımına uygun değildir.kış kullanımı için goodyear ın ug 7 modelini kullanabilirsiniz

omeroguz

Benim tavsiyem Bridgestone potenza G3 olsun derim. GoodYear F1'den geçiş yaptım özellikle ses yönünden çok büyük fark oldu. Yol tutuş ikisinde de iyi fakat Bridgestone 4 mevsim bir lastik almayı tercih ettim. Yaz-kış ayrı lastik biraz külfetli bir olay..

n/a

Walla 205/60/15 michelin energy aldım resmen arabanın gidişi değişti yaw... 15" yada 16" jantı olupta lastik alacaklara kesinlikle tavsiye ederim...

bugra

kis lastigi olarak michelin pilot alpin,yaz lastigi olarakta bridgestone turanza ER300 tavsiye ederim.ADAC testindede basarisini kanitlamis bir lastik ER300 You are not allowed to view links. Register or Login