Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Gtv Turbo Sıkıntısı

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Burak

Ve turbo yine gitti  :'(
3. tamirinden sonra 3 gün içinde tekrar duman atmaya başladı.
turbo problemini çözemedik bi türlü turbocu mu yapamyor bu işi başka bişey mi var anlamadım.
Hafta sonu sabahı yine sanayideyiz  :(
1997 Gtv V6 TB

Alper

Kime yaptırıyorsun Burak Turboyu?
Birde garantili yapmıyor mu abi bu adam en azından 1 sene yada 20 bin km falan.

ATA

Garantili yapiyorda garantide yaptiği gene bozuluyor kanka :( birde biraz eli ağir galiba, bekletiyor. Garanti işi problem olmasa istanbul'da güney turbo varmiş. Çok iyi olduklarini ve esnafliklarininda düzgün olduğunu okuyorum forumlardan..

Tapatalk
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

Alper

You are not allowed to view links. Register or Login
Garantili yapiyorda garantide yaptiği gene bozuluyor kanka :( birde biraz eli ağir galiba, bekletiyor. Garanti işi problem olmasa istanbul'da güney turbo varmiş. Çok iyi olduklarini ve esnafliklarininda düzgün olduğunu okuyorum forumlardan..

Tapatalk

Bende onun için diyorum zaten garanti yoksa eğer İstanbul da Güney iyi arkadaşım orada işlem yaptırdı daha bu ay içinde :)

ATA

Bakarsin ben yollarim oraya :)

Tapatalk
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

Burak

turbocuda itiraz anlamında sıkıntı yok fakat 3. kere üst üste bozulunca acaba başka birşeyde mi sorun var diye düşünüyorum ?
1997 Gtv V6 TB

Alfadanadam

Bostancı'da İmamoğlu turbo diye biryer var ayrıca. Carium ihtiyaç oldukça orada yaptırıyor diye biliyorum turboları.

Anıl

Geçmiş olsun Burak, sök tak yalama olacak bu gidişle! Çıkma olsada denense başka birşeyde mi sorun var diye,bende ilginçtir Mitsubishi TD05 var,164 V6 TB turbosu! Bende emme borusunda hafif terleme vardı,kıllığımdan revizyona soktum, keçeden hafif kaçak çıkmıştı. Usta o zaman bu turbonun diğer Garrett'den daha sağlam olduğunu söylemişti,birde ufakta olsa biraz daha iyiymiş güç bakımından.
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

Alfadanadam

Daha sağlam bir turbo olduğunu ben de teyit edebilirim vaktiyle yaptığım araştırmalara dayanarak.
Bu arada Güven Turbo, GARRET Türkiye distribütörü'dür. Bence senin turbon ellerinde var mı yok mu bir öğren. Bazen şaka gibi paralara sıfırı alınabiliyor. Şansını bir dene en azından sıfırı var mı yok mu bilirsin.

You are not allowed to view links. Register or Login

Alfadanadam

Bu arada "her" turbo değişiminde yağ değişimi gerektiği ısrarla vurgulanıyor. Sen öyle yapmıyorsan sebebi o olabilir bu sık sık bozulmanın.

mahoretti

Burak

2, bozulduğunda yağı değiştirmiştim , bildiğimden değilde hazır servisteyken diye. :) en son değiştirmedim.
bu sefer değiştireyim o zaman.
Güven turboyuda ararım teşekkürler.
1997 Gtv V6 TB