Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Guilietta Yedek Anahtar

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

drksimsek

Merhabalar, Yarın 2.el bir giuletta ya bakmaya gideceğim ama arabanın yedek anahtarı yokmuş.Alacağım kişi 2. sahibi arabanın. Ben yedek anahtarsız olarak satın alırsam ne gibi sıkıntılar yaşarım.Arabanın çalınma durumunda kasko iki anahtarı birden istediği için ödeme yapmıyor bunu biliyorum ikincisi serviste yedek anahtar çıkartıldıgı zaman aracı satacak olursam bu araca ek anahtar cıkartılmıştır gibi bir ibare görünüyormuş.Bu anahtar konusunu zarar görmeden nasıl halledebilirim bu konuda yardımcı olabilirseniz çok memnun kalırım.
Şimdiden teşekkürler

drksimsek

Bilgisi olan varsa lütfen yardım bekliyorum akadaşlar sabah bakmaya gideceğim bu konuda gerçekten çok fazla bir bilgim yok.

Alfadanadam

Çok etik olmayabilir ancak arabayı aldıktan bir süre sonra anahtarın zayi olduğunu bildirip kaskodan yenisini takep edebilirsiniz. Ya da cebinizden ödeyip yenisini alacaksınız peşinen. Ancak yetkili servisten yedek anahtar fiyatını öğrenin öncelikle ki pazarlık yaparken aklınızın bir köşesinde olur.
Aklıma gelen başka bir çözüm yok.