0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İlk akla gelen termostat arızası gibi gözüküyor,trafikte 85 olan hararetin düz yolda 90 olması mantıklı değil..
selam,Araç conta yakmış durumda. Conta bildiğiniz kavrulmuş. Mangal ızgarası gibi olmuş. Conta yakmış olması, önce üzdü beni. Dedim madem araç bizim, memnunuzda... Yapalım dedim. Satmak istesem segman olayına girmezdim. Satarkende o şekilde satmak alıcı kişi için kötü olur. Yaptıracaz bakalım, paşa paşa bineriz artık ContaÜst kapak taşlandıSegman atıldı.Kol ve Ana YataklarDevirdaimRadyatörSubap keçeleriSoğutma sıvısı değişti/Değişecek.... Toplanıp rodaja başlayacaz. Bayram öncesi maddi olarak çökmüş durumdayız bakalım Tamir edildikten sonra bakacaz duruma.
Bahsedilen araç sanırım Cumartesi günü Muttalip'e gelen Gri 147. Siz akşam arabaya bakmaya gelen Onur Bey'siniz sanırım. Bende hemen önünde trigerini değiştiren Giu'nun sahibi Onur Çok çok geçmiş olsun. Zımba gibi bir 147'niz var. Hele koltukları efsane. Çok hoşuma gitti. Her araç zamanla böyle ufak tefek sıkıntılar yaşatır. Sizde olmazdı belki de ama sattığınız kişide olacaktı yada sizden önceki sahibinde de olabilirdi. Önemli olan tatile ya da keyifle bir tura çıktığınızda keyfinizi bölmemesi. Bunun için her ne kadar elimizden gelen bakımı yapsakta bir yere kadar. Yaşlanıyor motorlarımız zamanla. İmkan olsa her yıl 0 km Giulia alabilsek ama o da olmuyor Maddi olarak zorlayıcı olsa da bundan sonra aklınızda soru işareti olmadan keyifle kullanacağınız bir 147'niz olacak. Çokta kafaya takmayın. Hayırlısı olsun deyin.Tekrar çok geçmiş olsun. Yeni motorunuz hayırlı olsun, güle güle kullanın
Selam Onur Blackline'ların koltukları ve içi çok güzel oluyor evet. Koltuklarını bende çok seviyorum. Zaten, aracı alırken bu araç ile ufak tefek ilgi ve alakalı olacağımı biliyordum, nasipte Segman attırmak da varmış. Segmansız da olurdu da, randıman alamazdık. Dedik, açılmışken yapılsın. GIULIA ah alabilsek. keşke alabilsek. 147'yi bundan sonra, en iyi şekilde kullanacağımı biliyorum. Hatta daha da ilgili olucam artık. Tatile giderken biraz Rodaj, gelirken biraz biraz esnetmek iyi olucak Senin aracında güzel, kazasız belasız. Guiletta almayı bende isityorum, bakalım inşallah bir gün olur
Merhabalar benim 156 ts 2004 bu gün akbüke giderken abs ışığı yandı kenara çekip bekledim sonra tekrar çalıştırmayı denedim ekran ışıkları yanıyo ama arabada tık yok ustayı çağırdık akü bitmiş ondan dedi akü alıp geldi değiştik herşey normaldi yaklaşık 30 km sonra arabanın çekiş düşmeye başladı ve tekrara abs ve edb uyarısı verdi kontağı kapayıp biraz bekleyince normale dondu abs arızasından dolayı araba niye duracak kadar yavaşlar ve çekişten düşer birde edb ne bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi acaba yada başına böyle bişey gelen varmı