Öncelikle herkese selamlar saygılar sevgiler...

Yaklaşık 15 gün önce 2000 model 245.000 km de156 2.0 ts executive almak nasip oldu. Aldıktan sonra bazı problemler cıktı ve çözdüğüm oldu çözemedigim oldu siz tecrübeli arkadaslar bilgi verirseniz sevinirim.
1.ilk aracı aldıgımda arka amortisörler cok yumuşaktı aracın önğ cok havadaydı bunları bostancı sanayi de alfa servisinde arka amortisör değişimi ve 4 adet helozon yay değişimi ile çözdük çokda güzel oldu.
2.araçda helezon ve amortisör değişimden snra om sağ teker kısmında tıkırtı başladı ve gıcırdamalar başladı çözemedim hala
3.arac bazen benzinde ilk calıstıgında patlama yapıyor ve gaz yemiyor ama her zaman olmuyor. Gaz da çalışırken sorun yok
4.rolanti 900 devir ile 1000 devir arası dalganıyor herzaman değil ama can sıkıcı
5.devir bazen 1400 lerde takılıyor hafif gaz verince normale dönüyor
6.bugun komple firex yalıtım süngeri ile kapı içleri kaput içi ve bagaj kapagı içine ses yalıtımı yaptım harika oldu kapı döşemelerini acmışken kırık klipsleri değiştirdim temizlik yaptım arac içi gayet sessiz oldu.
7.geri vites lambalarının yanmadığını fark ettim ampuller sağlam ama yanmıyor.
8 sunroof geriye doğru acılıyor yanlız kelebek şeklinde yukarı kalkmıyor bu özellik yokmu bu araçlarda yoksa benim sunroof mu
sıkıntılı
şimdiden teşekkür ederim iyi akşamlar sevgiler