Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Immobilizer anahtar omru ?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alfadanadam

Problemin çözüldüğüne sevindim Cem. Özellikle de hem birçok kişinin işine yarayacak hem de gayet uygun sayılabilecek bir fiyata çözülmüş olmasına tabi :)

cuneyt

cem gozun aydin abicim. su ustalar da olmasa birmot yolacak bizleri yaww :)))

beckher

Cem Bey bende aynı dertten müzdaribim bahssettiğiniz roleyi oto elektrikçisi bulamadı maalesef...
alFa rOmEo 156 2001 1.6 tWiNsPaRK

Cem

İyi dilekleriniz için çok  teşekkür ederim,Allah özel servisleri eksik etmesin başımızdan=)
Bu arada bahse konu sarı rölenin konumunu gösteren  fotoğrafı gün içinde ekleyeceğim.

Edited by - Cem on 13/09/2008  14:41:56

beckher

Yaklaşık 6 aydır kendini unutturan Code problemi bu akşam yeniden tekrarlamaya başladı...

Alfati

o sorun bendede var CODE sonmuyo kontagı 10 20 defa acıp kapaıyrum bazen beklıyrum sonuyo sınır edıcı bır durum hafta sonu carıum a gotrcem buyuk ıhtımalle bakalım

n/a

quote:

o sorun bendede var CODE sonmuyo kontagı 10 20 defa acıp kapaıyrum bazen beklıyrum sonuyo sınır edıcı bır durum hafta sonu carıum a gotrcem buyuk ıhtımalle bakalım

aynı sorun bendede var abi arada yapıyor.problemin neden olduğunu yazarsan burayada sevinirim..

Cem

Sarı renkli kod rolesi değiştirin diye yazıldı yukarıda.

Alfati

cem abi tskrler o röleyi degistrcem cumartsi bir sey daha farkettım dendıgı uzere cep telefonu bozuk para olan cebe anahtar koydgumda yapıyo bgun bos cebıme hep koydum anahtarı sorun yapmadı ama degstrmek şart.

alfistahakan

Bir soru.İmmobilizer ışığı yanarken araba çalışırsa sorunmudur?Ve hatta bayağı bi yol yaptım..
Hakan
Forever Alfa

beckher

Bugun oto elektrikçiye gittim o sarı rölelerden bahsedilen yerde 2 tane vardı ikisinide söktük araçta hiç bir değişiklik olmadı röleleri çıkardığımızda İmmobilizerin hiç çözmemesi gerekmezmiydi? Sonra tekrar yerine taktık şimdilik bir problem görünmüyor belki de bir temassızlık vardı onu gidermiş olduk...

Vedat Sener

Aktif konuları takip edenler olduğu için yeni bir konu açmak istemedim..

Arkadaşlar "Anahtar kod beyni" nin sistemde ne olarak adlandırıldığını bilen var mı..
Yani ana beyni :  ECU Elektronic control box

peki anahtar kod beyni?

murat1oglu

Merhaba arkadaşlar şu konuyu tekrar canlandırıyorum şu code sorunu aynı bahsedilen şekilde bendede başladı çok sinir bozucu bir durum konu bayağı eskimiş ama baştan sona okuduğuma göre istikrar görünmüyor çözümlerde pek röle deyişiminde yine tekrarladı diyende var mesela bununla ilgili güncel ve net bir öneriniz varmı yoksa şu röleyi bende deyiştireyimmi. :-\

A.S.GÜMÜŞ

You are not allowed to view links. Register or Login
Merhaba arkadaşlar şu konuyu tekrar canlandırıyorum şu code sorunu aynı bahsedilen şekilde bendede başladı çok sinir bozucu bir durum konu bayağı eskimiş ama baştan sona okuduğuma göre istikrar görünmüyor çözümlerde pek röle deyişiminde yine tekrarladı diyende var mesela bununla ilgili güncel ve net bir öneriniz varmı yoksa şu röleyi bende deyiştireyimmi. :-\

Kod kartınız varsa, kod kartta yer alan kodu aracı seviste bilgisayara bağlatın ve kodu girdirin sorun ortadan kalkar. Ben bu şekilde çözdüm.

07 DH 800

Anıl

Bazen imo. beyninin alıcısı kirlenince de okumayabiliyor.Araç code yazıp çalışmazsa servise gitmek veya acil durumlar için çalıştırma yöntemi" kontak kapalıyken akü kutup uçlarını sökün 3-5dk bekleyin sonra aracı yarım kontak durumuna getirip,aynı anda akünün her iki kutbunu hızlı şekilde takın code söner,aracı çalıştırırsınız ama kapatınca tekrar aynı olayı yapmak zorunda kalabilirsiniz aracınızın keyfine kalmış :D
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

murat1oglu

Ustam anahtar manyetik olarak cep telefonu,televizyon gibi şeylerin yanında duruyorsa yapar diyor bu gibi şeylerden uzak tutarsam düzeliceğini savunuyor. Bende işim gereği gsm ile ilgili olarak sürekli şirket aracıyla yollardayım ve bu aracın içinde 4,5 telefon birden çalışıyor test cihazları yani bilgisayarlar falanda cabası ve sürekli bir arama halinde bu cihazlar. Anahtarda çoğu zaman yakınlarında oluyor. Bende evdeki yedek anahtarı çıkarıp denedim şu an için bir problem görünmüyor kullandığım anahtarıda biraz nadasa bıraktım ;D bakalım ne olacak.