Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

ısınınca kasılma

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tunerviper

Bu sıkıntı motor yapıldığından beri mi var yoksa daha sonra mı ortaya çıktı? Motoru kim topladı.
Turbo Twin Spark

nanotechmilas

Fiat özel servisinde toplandı... daha önce başka sıkıntılar vardı bu yeni başladı daha 1 aylık falan bir durum...

arada çekiş düşüklüğü falan oluyordu ama enson termostat sensöründen sonra düzelmişti... arada sırada yine kasılmalar oluyordu onu kelebek sensörünü değiştirerek düzelttik ama buda yeni yeni başıma türedi

Anıl

Bence ilk olarak servisinizi değiştirin,şimdiden size bir sürü masraf açmış ve hala sorunun ne olduğunu bulamamış. 3. Sanayi'de Alfa Teknik veya Devkoya gitmenizi tavsiye ederim ;)
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

tunerviper

You are not allowed to view links. Register or Login
Bence ilk olarak servisinizi değiştirin,şimdiden size bir sürü masraf açmış ve hala sorunun ne olduğunu bulamamış. 3. Sanayi'de Alfa Teknik veya Devkoya gitmenizi tavsiye ederim ;)
Bence de alfa teknik yada devko'ya bir gösterin işlem yapmasalar bile fikir alabilirsiniz. Ben halen subap kısmında bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum.
Turbo Twin Spark

nanotechmilas

Devko olabilir aslında ama daha önce de gittim kendilerine deniyorlar biraz asılıyorlar bu bişi yok diyorlar... adama sorunları anlatıom yapamayacağı zaman bişi yok diyorlar bende sinirden kuduruyorumsonuçta 2 senedir bende araba ve anlık kullanmıyorum... bir sıkıntı belliki var servise gidiyorum bişey yok dedilermmi adamın canını sıkıyorlar... valla bu gidişle istanbula zeki ustaya gidecem ama 700 km yol gitgel 1400 km

Anıl

Yanına oturun, ya da o kullanırken sesi ya da titreşimi gösterin...156 bu, sonuçta senelerdir,hergün tamir ettikleri bir model.
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

nanotechmilas

3 Servis değiştirdim bugüne kadar şon olarak ege afaya gidiyorum.. Mustafa çok itinalı çalışan birisi... devko ve teknik den birçok arkadaşım var canları yanan ondan pek gitmiyorum... zaten bu ay fazla bişi yapamaycam çok açıldım bu aralar... bakalım ay başından sonra yeniden gidecem izmire ama bulabileceklerini sanmıyorum