0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Elinize sağlık.156 nın gergileri kapı döşemesi sökülmeden çıkmıyor.159 un gergiler, döşemede sökülmeden çı7kıyor diye biliyorum
Arka kapılarda kapı döşemesi sökülmesi gerekiyor, önlerde gerekmiyor. Hatta tesadüfen fotosunu buldum, kendim değiştirmiştim. Torpido/sigorta kutusunun oradan halıyı kaldırmanız gerekiyor sadece. Sonrasında gergi kolunun çıkacağı bir delik var (içi sünger dolu). Kapı tarafında kalan vidalar sökülebiliyor.
Selamlar,Bu parçayı aldım ve ustamla beraber bu işi hallettik, o çat çut eden kapılar gitti yağ gibi kapı geldi (benim arka kapılar pek kullanılmadığı için ne kadar uzun süre gider tahmin yürütemiyorum) Başlığı açan arkadaşa çok teşekkür ediyorum.Bu işe girecek arkadaslar için birkaç küçük not bırakayım.Benim aracımdaki kapı gergileri bu parça ile uyumlu değildi, Allahtan ustada uyumlu olan tipte gergi vardı onun içini tamir ettik. Bunu göz önüne alın Tamir videosundaki gibi yayı büküp esnekliğini azaltmak nasıl bir etki yaratır bilmiyorum o yay fazla sert ve takması videoda göründüğü kadar kolay değil. yayın üstündeki demir plakayı tezgah mengesi ile biraz uğraşarak takabildik
Başlatan n/a Teknik Arşiv
Başlatan DcD-Semih « 1 2 » Teknik Bilgiler, Teknik Yardım
Başlatan alperuzi İkinci El
Başlatan Wolfshade1989 Yedek Parça Temini, Aksesuar ve Modifiye
Başlatan Wolfshade1989 İkinci El