Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

kendi alfanızın tamircisi olun manuel repair

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

koramiral

alfamı satmadan önce bulduğum servis manuel repair dosyalarını sizinle paylaşmak istedim dosyada geniş anlatımlı elektronikten beyine abs den motor bloğuna sensörlerden lastik hava basıncına kadar herşeyi bulursunuz (İngilizce ) elektrik arızalarını tamircinize doküman olarak göstererekde çözdürebileceğiniz süper bir klavuz olur. bazı içerikler. lambalar abs sistem alfa kodları enjektörler anahtar koltuklar radyo sigorta kutusu sigortalar kapı kilitleri camlar beyin sensörler fren sistemi hidrolik sistem mekanik trim herşey daha birsürü şey.
bir allah razı olsun yeter :)

hangi alfaları içerir bazıları 145, 146, 159, brera , vs vs vs  boxer ve twinspark

24v 2959 motor
boxer 1351 ve 1600 motor
boxer 1.7 1.6 v motor
jtd 1.9 motor
turbo dizel motor 1.9
twinspark 16 valf 1.3 1.6 1.7
twinspark 16 valf 1.9
v6 3000 motor
v6 turbo 1.9 motor

You are not allowed to view links. Register or Login

ar.159

mevcut ingilizcemle ve tamire olan uzaklığımla işime yarayacağını çok zannetmesemde aslında işine yarayacaklar için çok faydalı bir paylaşım olduğundan ALLAH SENDEN RAZI OLSUN diyorum..
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

Kubilay

Çok teşekkürler.

Biraz ingilizcem var, tamir kısmını anlamasak da -çok gerek yok zaten-, hata kodları vs gibi pratik konularda işimize yarar diye düşünüyorum.

koramiral

eyvallah sağolun nekadarda İngilizce bilmesenizde bu dosyalar kolayca bulunamayan dosyalar yinede indirin  HEM GÖRSELLER VAR HER BAĞLANTININ, PARÇALARIN ARAÇLARIN RESİMLERİ VAR bir kenarda dursun hiç olmassa elektrik şeması vs bir gün bir yerde işinize yarar

mahoretti

Yiğit Doğukan

milano 75

bu dosyalar çok işe yarıyor,ben 75 in bütün atolye kılavuzlarını You are not allowed to view links. Register or Login adresinden indirdim,yüzlerce sayfa ,laazım olan yerde translate le işi çözüyorum,özellikle elektrik şemaları çok işime yaradı
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

Gouki

Allah razı olsun Volkan bey. Bu ve benzeri dökümanlar için ara sıra kontrol edebilirsiniz: You are not allowed to view links. Register or Login

Veloce

Kardeş allah razı olsun eyvallah da, ben ne 159 ne de Brera ile ilgili birşey görebildim. Daha eski model olan GT hakkında ve motorları hakkında da birşey göremedim... İçerikte bulunan 1.9 dizel motor eski jenerasyon olan 90 hp'lik dizel olmasın sakın? İşine yarayacaklar için eyvallah, zaten sitede geçmiş araçların dökümanları var ama ya ben göremedim, ya da gerçek anlamda farklı birşey yok dökümanlarda.

Göremediysem yardımcı olursan sevinirim...

egeozal1

Ben 147 Workshop u indirdim siteden hangi program ile açacağız açamadım  :-X

tolga_ozhan

Dosya uzantısı .iso ise "Daemon Tools Lite" indir ve kur.

Veloce

Dosya uzantısı .iso ise "Daemon Tools Lite" indir ve kur.
WinRAR ile extract yapabilir. Daemon ile PC'yi kirletmeye gerek yok ;)

egeozal1

Eve geçince deneyeceğim teşekkür ederim yanıtlar için :alfisti:

tunerviper

Bana da 156 mk2 (facelift) service manual lazım. 156 için olan Elearn indirdim 2003 modele kadar var.
Turbo Twin Spark

universeee

Güzel paylaşım, teşekkür ediyorum...  :yukari-ok:
2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

tolga_ozhan

Bana da 156 mk2 (facelift) service manual lazım. 156 için olan Elearn indirdim 2003 modele kadar var.

2003'ler ile arasında çok büyük farklılıklar olmaması lazım. Bende de bir 156 elearn var tarih aralıklarına göre ayırmış. En son 10/03'den sonrası gibi ayırmış sanırım. Sizdeki de aynısı mı.

tunerviper

2003'ler ile arasında çok büyük farklılıklar olmaması lazım. Bende de bir 156 elearn var tarih aralıklarına göre ayırmış. En son 10/03'den sonrası gibi ayırmış sanırım. Sizdeki de aynısı mı.
Evet aynısı. Bir çok farklı isimle indirdim ama hep aynı çıktı. Çoğu parça aynı fakat emme manifoldu gibi yerlerde farklar var.
Turbo Twin Spark