0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kendi adıma komuşuyorum elbette ama bu tip bir ürünü gözümle görmeden alma işi bana riskli gelir. Önemli konlardan biri kaç ayak ile yere oturuyorsa otursun hepsi "0" oturmalı diye düşünüyorum. Tamam ilanlarda 2 ton diyor ama ne bileyim sonuçta tamamen fizik kanunları ile alakalı. Ben sizin yerinizde olsam bulunduğum yerde öncelikle çıkmacılara gidip kütle olarak aracınıza yakın herhangi bir marka/model arabanın orjinal krikosuna bakardım. Arabanın içine koyduklarına göre gözümle görmediklerimden daha güvenilirdir diye düşünürdüm.
Epeydir benim de aklımda ama güvenilir mı kafamda soru işareti var. Tek taraf kalkikken aşırı yük uygulanırsa devrilir mı ki?SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Devrilme ihtimali zayıf görünüyor. Yalnız üst tarafı yuvalı almak gerek, kayma ihtimalini biraz daha azaltmak için. Kayarsa devrilebilir. Aklımdaki en önemli soru, katlanır ayaklı olanlar ben çalışırken çat diye ayrılıverir mi...
Hocam kriko değil, stand. Krikoyla kaldırılmış arabanın altına girilmez zaten. Krikoyla kaldırıp bunlardan koyacağım, mekanik olarak sabitlenmiş olacak.
Abicim 2. El alma böyle şeyleri attıkların iş görür ama ilerde yer ve maddi durum el verirse daha profesyonel birşey al derim
Yok yav, ikinci el değil kendileri yapıyor. Tabi herhalde kaynak öğrenmiş aklına gelmiş biri isteyince tükkanda yapıveriyordur herhalde. İlk attıklarımdan mı bahsettin? Katlanır olan değil de öbürü? Ayrıca hepimiz adına: Tişikkirlir sipirmin.
Benim bu sehpalar hiç aklıma gelmemişti her krikoya aldığımda inşaattan kalasları alıp lastiğin altına koyuyorum tehlikeli bir şekilde SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kalas da o kadar kötü değil yav, krikoda bırakmaktan iyidir. Aslında kütük alayım demiştim de patlayıvermeyecek olanı nasıl olmalı bilmediğimden böyle geçtim. Zaten kendi bakımlarımı kendim yapıyorum çoğu kez, benim için iyi bir yatırım bu.
Kalas da o kadar kötü değil yav, krikoda bırakmaktan iyidir. Aslında kütük alayım demiştim de patlayıvermeyecek olanı nasıl olmalı bilmediğimden böyle geçtim. Zaten kendi bakımlarımı kendim yapıyorum çoğu kez, benim için iyi bir yatırım bu. Neyse, bu arada, aşağıdaki ürünü sipariş ettim arkadaşlar. Elime geçip de bir haftasonuna ulaşabildiğimde sizinle de paylaşırım fotoğraf ve dikkatimi çeken noktaları. Fikir belirttiğiniz için çok teşekkürler. http://urun.n11.com/krikolar/2-ton-kriko-standi-P139062204
Bir arkadaşım videodaki portatif liftten yapıyor. Bence ev kullanıcıları için baya iyi. Videodaki ürün matkapla kaldırılıyr ancak arkadaşımın yaptığı kriko tarzı elle kaldırılabiliyor. Her yerde elektrik bulunamayacağı için öyle tercih etmişti. https://www.youtube.com/watch?v=C--d9RkCMFg