Akşam park edilir kumanda ile kilitlenir ertesi sabah kumandaya basılır ama tepki yok Alfa açılmaz.
Kumanda pili olabilir diyerek pil değiştirilir,
Yedek kumanda denenir ancak durum gene aynı Alfa da tepki yok kapılar açılmıyor.(4lü sinyalde yakmıyor)
İçeriye manuelde giremiyorum zira önceki yıllarda hırsızın kilit kurcalanmasın dan mütevellit şoför tarafı ve bagaj anahtar yuvası sıkıntılı, yolcu tarafında denenen anahtar ise açmıyor.
Öylece kaldı evin otoparkında. Biraz araştırdım akü deniliyor genelde ama aküde sorun olsa 1 günde yapmaz sanırım
gerçi şarj dinamosunun elden geçmesi gerek gibi. 6 ay önce bazen sadece geceleri görünen çok tiz bir akü ışığı alıyordum elektrikçi şimdi açmamıza gerek yok tam yakarsa o zaman açalım demişti bayram pikniğinde de 4-5 saat teyp çalıştırdık park halinde ama günler sonra aniden akü bu şekilde gümlemez sanırım kaldı ki ekstra tesisat filan yok akü 2 yıllık daha.
Yarın çilingir çağırayım diyorum umarım çıkık bir soket filandır ya da akü, daha sıkıntılı bir nokta olmasında
Bir de 1 aydır devirli kullanım sonrası haftalık su eksiltme olmaya başladı, şehir içinde pek rastlamadım ama Kemer-Antalya yapıyoruz herhangi bir yerden akıtma suya yağ karışma egzoz dan su vs. yok ama su haznesi bildiğin 4/3 eksiliyor. Bir şişe kaliteli sıvı sızıntı giderici aldım ama kullanıp kullanmama konusunda kararsızım?