Arkadaslar baktim ama benzeri bir konu bulamadim varsa k.bakmayin.
Delirmek uzereyim iki camimi da acarken aciyorum kaparken ikiside yarida kaliyor tik bi kademe aciliyor sanki bi engele degip aciliyor gibi sol camimda girc diye bi ses yapiyordu oturdum iki kapiyida soktum motor , uzerinde gidip geldigi yerler vs bi guzel wd-40 la yagladim temizledim. Ses %80 kesildi tam gitmedi ama hala camlarim kapanmiyor kapatmak icin durdugu noktadan tik tik tik tik 3-4 sefer yukari cekiyorum kademe kademe kapatiyorum onceden kumanda dan acilip kapaniyordu simdi onuda yapmiyor basiyorum tik yok ne yapmam gerekli lutfen biri yardim etsin >:(
Yakın zamanda akünüzü değiştirdiniz mi ?
Hayir 2-3 ay oldu aku degiseli boyle birsey yoktu sol taraf suan kesildi ses cikmiyor takilmada yok sag tarafta kaldi hala takiliyor kademe kademe.
Akü kutup başını söküp biraz bekleyip tekrar takın. Ardından camları sonuna kadar açıp kapatmayi deneyin. Giuliettalarda bir çeşit yeniden kurma işlemi bu . Belki mitoda da ise yarayabilir. Akü değişimi sonrası buna benzer bir kurulum yapilmadiysa zamanla bozulmuş olabilir. Denemekte fayda var.
Aslinda en yakin cam servisine gosterin bence daha sonr daha buyuk problemlerle karsilasmayin ..
Benimkide bi ara gicir gicir ses yapiodu, acrik gres yagi vs surduk ses kesildi ama takilma-tam acilip kapanmama problemi hic basima gelmedi. Servis yolu gozukmekte :)
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tesekkur ederim arkadaslar , takilma sadece sag tarafta kaldi suan. Musait zamanda yeniden paneli acip bi temizleyip yaglayip beklicem sonra dediginiz gibi birde akuyu denerim olmazsa artik mecburen bi camciya gidecek. Goturmememin tek sebebi guvenmiyorum ne olursa olsun sokerken yada takarken birseylere zarar veriyorlar ya bi plastik kose kiriliyor ya ciziliyor ya birsey efendi efendi soktum taktim zerre kadar birsey olmadi. Daha once basima diger araclarimla cok geldi ya abi plastik ya ciziliyor iste ne yapalim diyorlar. İllallah ettirdiler herkese tekrar tesekkur ederim.