Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

alfa 156 devir sorunu

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

jack156

selamün aleyküm millet

alfa 156 distinctive kullanıcısıyım aracta bi sorun var dilinden kimse anlamıyor

araç 2000 devirin altinda kalkmıyor stop ediyor ve vites gecişlerinde 2500 -3000 devirin altına düşerse patlama oluyor  gaz yemiyor klima calısınca tekleme sürekli oluyor

bujilerden olacagını söylediler değiştirdik fakat durum aynı şimdi buji kablolarından olabilecegini söylüyorlar körü körüne para harcamak istemiyorum servisi uzak oldugu için gidemiyorum daha öncebu sorunla karşılasmıs yada sorun hakkında bilgisi olan arkadaş lar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim...

Qadesh

benim 2000 model megane da böyle oldu buji kablolarından çıktı sorun. kabloları bi kontrol ettirin derim.
Alfa Romeo 156 1.6 16V TS Distinctive - 2004 06 EV 5527

Alfadanadam

Aracınızda debimetre arızası var gibi görünüyor. Ayrıca sanki hava emiş hattında da kaçak var. İki sebepten biri yüzünden motora giren hava ile yakıt oranı dengesizleşmiş bence.
Ayrıca Antalya'da Turgay usta varken kendi kendinize boğuşmayın dertlerle bence.