Merhabalar. Uzun bir yazı olacak ama ilk alfa deneyimimde bazı sorunlar yaşıyorum
Aracı yeni aldım ve aldığımı da duyurmuştum. Araç ile ilgili bazı sorunlarım var. Su sirkülasyon bidonu aldığımda üst girişinden kırıktı ve su çamurluydu. Aracın bidonunu yan sanayi ürünle değiştirdik ve yaklaşık 2 saat sonra bidon tekrar aynı noktadan delindi. Daha sonra 1 gün idare etmek amacı ile giulietta su bidonunu koyarak ertesi gün tekrar değiştirmeye gittim. Yine yan sanayi fakat biraz daha kaliteli malzeme ile değiştirdik. Yaklaşık 1 hafta olucak ve hiç bir sorun yok. "AMA"
-
1. Sorunum : Su çok çamurlu ve bidonu değiştiren usta; bu bidonun delinmesi normal değil dedi ve sirkülasyon borularının çok gergin olduğunu söyledi. Şuan korkuyorum uzun yola gitmeye boruları kendim de kontrol ettim ve taş gibi denilecek durumda çok sıktıgında eğiliyor ama bilemedim yani bu durum uzun yolda bana sorun çıkartırmı borular deline bilir mi?
-
2. Sorunum ise right ligh ve airbag ışığı sorunu. Koltuk altında bulunan kablolarla oynadım fakat düzelme yok.
-
3. Sorunum ve en büyük sorunum : araç lpg'de iken klima açık vaziyette kesinlikle minik bir yokuşta bile kalkmıyor. LPG ustasına götürdüm araç haraket halinde ayar yapmaya çalıştı fakat ayar olmadı. Enjeksiyonların yanlış şekilde monte edildiğini söyledi ve 600 TL enjeksiyon değişiminden bahsetti yada motorun içe manifoltun ordan bir boru yardımı ile monte edilmesi gerekli bu uzun soluklu olur ve 1000 TL tutar dedi. Fakat bazen araç benzinde oldugunda da klima açıkken yokuşta yememe gibi bir durumu oluyor. Araç kalkıyor ama uzamıyor. Mekanik olarak bir sorunu olabilir mi acaba ?
-
4. isteğim : İstanbul / Anadolu yakasında Mk2 147 olan deneyimli bir arkadaşla buluşup bunları test edebilirmiyiz.