0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Walla Hella trafolu biri Osram biri Philips marka H9 ampullü xenon'lar mevcut fiyat 350 YTL Kargoyla hemen adrese yollayabilirim...[/quoBunlar her araca takılabiliyor mu?Sonuç iyi olur mu?Çok masraflı değil ve sonuç da iyi olacaksa taktırmayı düşünüyorum. 145'e uyar mı, o da var.
quote: AlıntıWalla Hella trafolu biri Osram biri Philips marka H9 ampullü xenon'lar mevcut fiyat 350 YTL Kargoyla hemen adrese yollayabilirim...[/quoBunlar her araca takılabiliyor mu?Sonuç iyi olur mu?Çok masraflı değil ve sonuç da iyi olacaksa taktırmayı düşünüyorum. 145'e uyar mı, o da var.
quote: Bunlar her araca takılabiliyor mu?Sonuç iyi olur mu?Çok masraflı değil ve sonuç da iyi olacaksa taktırmayı düşünüyorum. 145'e uyar mı, o da var.
quote: AlıntıSerkan'cım yanlış hatırlamıyorsam H1 145'in ampulleri. Xenon takabilmek için mercekleri hazır zaten. Ben 145'in aydınlatmasını zayıf bulurdum ama 145 varken xenon olayı pek yaygın değildi. İnternette çok far alternatifi araştırmıştım hatta.Bence taktır derim, gayet şık olur. Kore malı bile olsa mevcut hallerinden daha iyi aydınlatacaklarını düşünüyorum.Eski 145 kullanıcısı Alfadanadam Walla sadece 156'm warkene monte ettirdim... Ama satan adam Marea'sına falanda takmış her arabaya olur dediydi...
Serkan'cım yanlış hatırlamıyorsam H1 145'in ampulleri. Xenon takabilmek için mercekleri hazır zaten. Ben 145'in aydınlatmasını zayıf bulurdum ama 145 varken xenon olayı pek yaygın değildi. İnternette çok far alternatifi araştırmıştım hatta.Bence taktır derim, gayet şık olur. Kore malı bile olsa mevcut hallerinden daha iyi aydınlatacaklarını düşünüyorum.Eski 145 kullanıcısı Alfadanadam Walla sadece 156'm warkene monte ettirdim... Ama satan adam Marea'sına falanda takmış her arabaya olur dediydi...
Başlatan desilvera Yedek Parça Temini, Aksesuar ve Modifiye
Başlatan azatlı Teknik Bilgiler, Teknik Yardım
Başlatan fatihmehmet Gündemden Farklı Konular
Başlatan Baskan Yedek Parça Temini, Aksesuar ve Modifiye
Başlatan Gaspar « 1 2 » Yedek Parça Temini, Aksesuar ve Modifiye