Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Powerflex Burç Siparişi

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alfista35

You are not allowed to view links. Register or Login
ebay'dan.

ya powerflex marka yada strongflex marka bulabilirsiniz.yerli isterseniz alfa yedek parçacılarından.

viraj demirinin çapını ölçeceksiniz.22 -24 -26 mm olarak üç ayrı kalınlıktadır

Hocam demirin çapları neye göre değişkenlik gösteriyor? Ben bütün mk2 156'ların standart sanıyordum.
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive

Fatihob

Hangi marka viraj demiri takıldığına göre değişiyor. Atıyorum orjinal olan 22mm, yan sanayi olan 24mm gibi.
..

Alfista35

Hangi marka viraj demiri takıldığına göre değişiyor. Atıyorum orjinal olan 22mm, yan sanayi olan 24mm gibi.

Viraj demiri hiç değişmedi,yani orijinal. O zaman 22mm.'ye göre olan lastiklere bakıcam doğru mu
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive

Fatihob

Yok ordaki 22mm'yi örnek olarak verdim. Orjinallerin burç çaplarının kaç mm oldugunu ben bilmiyorum. Bir bilen çıkarsa konuya yazar.
..

halil

verilen ölçülerin hepsi orjinaldir.modele ve yıla göre değişiklik gösterir.
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

Inan

Sökmeden ölçülebilir mi kaç mm oldukları?

Alfadanadam

Kumpas ile ölçülür

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Inan

O zaman ölçtürdükten sonra sipariş vermek lazım.Ben bir işe kalkışınca başıma gelmedik terslik kalmıyor.Şimdi çekine çekine ön düzen yaptıracağım.En kritik bölümler nereler? barim oraları alayım powerflex den ki sağlam olsun.Yani bütün set baya pahalı.

halil

viraj demir lastikleri,üst salıncak burçları.

diyagramda gözüken 4 ve 5 nolu burçlar.

Inan

Yani yeni üst -alt salıncak alıp bu 4-5 nolu yerleri değiştirteceğim.Teşekkürederim  :)

fatihmehmet

Türkiye Dist.'ne de sormak lazım. Powerflex kendi sitesinden gönderim yapıyor mu yapıyorsa shipping ücreti nedir bilen var mı?

Sent from my iPhone using Tapatalk
2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

tolga_ozhan

Yani yeni üst -alt salıncak alıp bu 4-5 nolu yerleri değiştirteceğim.Teşekkürederim  :)

illaki yeni salıncak almanıza gerek yok. Rotil kısmı bozuk değilse (öndeki sivri kısım) ve
şu an takılı olan salıncak orjinal ya da teknorot üretimi ise aldığınız powerflex'leri mevcut salıncaklara taktırabilirsiniz.

tolga_ozhan

Türkiye Dist.'ne de sormak lazım. Powerflex kendi sitesinden gönderim yapıyor mu yapıyorsa shipping ücreti nedir bilen var mı?

Sorduğunuz soruların 100 misli bu başlıkta konuşuldu. Bir göz gezdirin isterseniz.

Inan

Okunacakları okudum.Sormak istedim.bu kadar ayrıntıyı karmaşık buluyorum.önemli olan 4 ve  5 numaralı powerflex önermesiydi.Ama size de ayriyeten  teşekkürederim.

fatihmehmet

Sorduğunuz soruların 100 misli bu başlıkta konuşuldu. Bir göz gezdirin isterseniz.

Tolga abi benle bir sıkıntınız mı var? Her alıntıladığınız mesajda bir iğneleyici söz oluyor. Konuyu baştan sona okumuştum zamanında aklımda kalmamış. Hızlı cevap almak istediğimden de soruyu sordum.

Dediğim şeyler yoksa cevap vermenize lüzum yok. Iyi akşamlar.

tolga_ozhan

Tolga abi benle bir sıkıntınız mı var? Her alıntıladığınız mesajda bir iğneleyici söz oluyor. Konuyu baştan sona okumuştum zamanında aklımda kalmamış. Hızlı cevap almak istediğimden de soruyu sordum.

Dediğim şeyler yoksa cevap vermenize lüzum yok. Iyi akşamlar.

:) Tabii ki bir sıkıntım yok.
Neden iğneleyici olsun ki.
Bir de şu açıdan bakın mesela.
Şimdi siz insanların daha önceden etraflıca konuştuğu birşey hakkında soru soruyorsunuz. Uzun süreli forum tecrübemin bana gösterdiğine göre bir konu hakkında sağlam bilgisi olan kişiler aynı şeyi sürekli anlatmaktan sıkılabiliyor ve üstünkörü cevap verebiliyor. Sonra meydan işi bilmeyen acemilere kalıyor. Atıp, tutmalar başlıyor. Dolayısıyla sizde yanlış bilgilendirilmiş oluyorsunuz.
Benim içim de, sanırım fazla iyi niyetten buna elvermiyor. Durumunda farkında olduğum için doğru kaynak neredeyse sizi oraya yönlendirmeye çalışıyorum.
Siz hızlı cevap almak istiyorsanız, zaten yazan yazacaktır. Ancak tatmin olmazsanız sorduğunuz herşeyin cevabı burda var demek istedim.

Sadece size değil, herkese söylüyorum. Bu forum paylaşım için var, birşeyi daha iyi bilen varsa da yardımcı olmak için burda olmalıdır.
Dolayısıyla bir konun hortlamış olması, aynı sorunun defalarca sorulmuş olması benim açımdan zerre sorun teşkil etmiyor. Bu konu daha önce konuşuldu demişsem de forumda aramanın ya da var olanı okumanın daha faydalı olacağına inandığım için söylemişimdir.
Gerek özel mesaj yoluyla gerekse iletilerimi alıntı yaparak isteyen herkes bana çekinmeden istediğini sorabilir. Bilgim dahilindeyse elimden geleni çekinmeden yaparım.

fatihmehmet

@tolga_ozhan

Ben yanlış anlamışım kusura bakmayın bu aralar pek kendimde değilim.

halil

strongflex üst salıncak burçlarım geldi.yarın taktıracağım.kargo dahil  4 adet burç 156 tl ye geldi.

wolkanku

strongflex üst salıncak burçlarım geldi.yarın taktıracağım.kargo dahil  4 adet burç 156 tl ye geldi.

fiyat çok iyiymiş, sitelerine baktım, oradan mı sipariş verdiniz?
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

halil

wolkanku

evet.kendi sitelerinden
Kargosu ne kadardı, hızlı geliyor mu?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

halil

24/11 göndermişler.bugün elime ulaştı.kargo dahil 156 ya geldi.kargosu 10,31 €.tabi bu fiyatlara %23 kdv dahilmiş.

wolkanku

24/11 göndermişler.bugün elime ulaştı.kargo dahil 156 ya geldi.kargosu 10,31 €.tabi bu fiyatlara %23 kdv dahilmiş.
Fiyat powerflexe göre uygun, yanlız quantity olayını anlamadım tam, yani 1 quantity purchase edince 2 parça mı geliyor biraz karışık yazmışlar

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

Fatihob

Benim anladığımda paketler tekli. 1 tane alırsan 1 tane geliyor. Tabi en net Halil bey yazar.
..

halil

bir araç için üst salıncak burcu 4 adet gereklidir.2 sağ için 2 adet sol için.