Arkadaşlar merhaba
2015 Ekim ayında aldığım 06 UJ 192 plakalı 2008 model 1.6 TS Black Line 147 mi oğlumun doğumuyla ailemiz büyüdüğünden satmak durumunda kaldım. Henüz sahibinden.com a ilan vermedim. Kısmet olursa iyi kondisyonda bir 159 veya o ayara yakın geniş bagajlı bir araç düşünmekteyim.
Aracımla birlikteliğimiz herşeye rağmen çok güzel ve bakımlı geçti. Son bakımları Alfin oto serviste yapıldı.
Değişensiz lokal boyalı gümüş gri bir araç olup yaklaşık 118.500 km dedir. Son 30.000 km sini LPG ile yapmıştır. Black Line paketini bilen bilir, 120 HP gücü tamamen hissettiren bir araçtır. Bendeyken bir kazası olmuştur ve görselleri de mevcut. Kondisyon olarak gayet iyi durumda ve masrafsızdır (keyfe kederleri bilemem).
Dediğim gibi ailem büyüdü ve artık bagaj hacmi yetersiz kalıyor, ayrıca performans olarak beni accayip gaza getiriyor kerata
. Aksi halde asla satmak istediğim bir araba değil.
Fiyat olarak sahibinden ilanlarındaki abartı ücretlerle işim yoktur, 32.500 tl ye aracı bırakacağım. Alan kişi de üzerine birde dua eder sanırım
Takasa da açığım.
Aracım Ankara'da. Alıcısına birde boya bakım kıyağı yapacağım.
İletişim numaram 0530 402 59 41
Dileyenler yukarıda verdiğim plakayı Alfin Oto ya sorabilirler. Şükrü abi sağolsun çok ilgilendi bizimle
İnşallah sonrasında da yola onunla devam ederiz
İletişime geçen arkadaşlara daha fazla resim yollarım.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi