0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
FiatMES'in desteklediği herhangi bir OBD cihazıyla bakılabilir bu değere, zaten Selespeed varsa bir OBD cihazı bulundurmakta fayda var. Şunu kullanıyorum ben bu aralar: https://otoeko.com/fiat-vag-kline-multiecuscan/
Başka bir geçiş sorunu var mı? Clutch rod ayarına bir bakıp burada paylaşabilir misiniz? 28-28.5mm civarında olmalı. Bir de hat sonu yapmanın faydası olabilir hazır cihaza bağlanmışken. Sent from my M2101K6G using Tapatalk
Kablo bu gün elime ulaştı FiatMes den motora bağlanabiliyorum ama şanzımana bağlanamıyorum. No Ecu Response hatası veriyor.
COM portundan gecikmeyi kaydetmemişim bu yüzden bağlanmamış. Hem motorda hem şanzımanda p0335 Rpm sensör arızası var.
Hayırlı olsun, nokta atışı arıza bulundu galiba hocam. Krank sensörü olması lazım. İngilizcesine açıklamasıyla birlikte bakmak daha net oluyor gerçi. Bu tip şeylerde, ilgili sensöre ulaşmak ne kadar zor bilmiyorum ama, ben genelde soketini söküp bir temizleyip takarak denemeyi tercih ediyorum önce. Arızaları da silin bir elbette. Bu şekilde olmazsa, ben olsam krank sensörü değişimine giderdim.
Sorun krank devir sensörü kaynaklı değilmiş Ev0 Debriyaj solenoid valfindenmiş problem çıkma bir tane buldum ama bu da çok sağlıklı çalışmıyor.
Başlatan 45volkan45 « 1 2 » Teknik Bilgiler, Teknik Yardım
Başlatan fchunter Teknik Bilgiler, Teknik Yardım
Başlatan zfrgns Teknik Bilgiler, Teknik Yardım
Başlatan Aykutpsl Teknik Bilgiler, Teknik Yardım
Başlatan confessinq.59 Teknik Bilgiler, Teknik Yardım