Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Sızce alfa 147 mı 156 mı?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

admin

Olmasını istediğin kriterleride belirt bari, herkesin aklında olsun.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

patricius13

2000-2001 model arası 1.6- 2.0 fark etmez sunroof olursa sevinirim bide makul bir fiyat olsun (16000 ytl civarı) herkese saygılar

admin

Hımm 16 dedin olmadı. You are not allowed to view links. Register or Login Fikir olsun en azından.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

patricius13

Neden Bektaş abicim yani o fiyata temiz mi olmaz demek istedin?

Alfadanadam

quote:

Neden Bektaş abicim yani o fiyata temiz mi olmaz demek istedin?

You are not allowed to view links. Register or Login

patricius13

Beyler bu araba bizden birirnin mi acayip temiz duruyor?You are not allowed to view links. Register or Login

tolga_ozhan

Bence LPG'si üzerinde bir araç alacaksanız. LPG'nin montaj kalitesine dikkat edin. (Ben Alfa'da LPG'ye karşı olsamda...)

patricius13

quote:

Bence LPG'si üzerinde bir araç alacaksanız. LPG'nin montaj kalitesine dikkat edin. (Ben Alfa'da LPG'ye karşı olsamda...)

tolga bende istemem ilk arabamın hele hele aşkım olan 156 nın lpg li olmasını ama sürekli kullanacağından dolayı mecburum bir yerde işim gereği (özel ders verdiğim için)

patricius13

quote:

Beyler bu araba bizden birirnin mi acayip temiz duruyor?You are not allowed to view links. Register or Login

Sormuştum ama sanırım bizden biri değil ama yinede temiz bakmış alfasına

patricius13

Bu gün başıma gelen ilginç bir olayı anlatayım dershanede bi abimiz araba alacakmışsın dedi bana evet dedim peki ne marka dedi bende alfa 156 alacağım dedim klasik alfa cahili laflarını sıralamaya başladı yok efendim satamassın sorunlu vs saydıktan sonra benim astradan alalım sana neden alfa alıyorsun dedi

CEVAP: Çünkü ruhu var yetmezmi dedi

siz ne derdiniz?

Dentist

Cevap vermeye bile değmez.
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

t_e_m

Evet, he deyin geçin.

Dentist

Bence de.Ama edepsizlik yapıp,abuk sabuk konuşursa da uygun bir dille ağzının payını vermek gerekir.

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1750 Tbi-Ti

patricius13

Beni sinirlendiriyo bu tarz mesnetsiz konuşmalar ama birde şöyle bir gerçek var ki alfa mı kimse için almıyorum ve beğenip beğenmemeleri umrumda bile değil. Şundan çok eminim ki onlar sıradan olmaktan ne kadar memnunsalar bende aşık olduğum arabayı alarak o kadar mutlu olacağım ;)

patricius13

sevgili admin 156 almaya karar verdiğim için artık bu topic'i kapatabilirsiniz değerli bilgilerini benden esirgemeyen herkese teşekkürler Allah alfalarınızı kazalardan belalardan korusun

147BLACK

Bence aracı tespit edip alana kadar kapatmasınlar. Hangi 156 diye yeni başlık açmak zorunda kalırsın sonra. 156'ya karar verdin ama hangisi olacağını tespit ettik mi?
please teach me how to dream
I long to be more than a machine

patricius13

Kesinlikle mk1 kasa lpg li 2.0 olcak ama Executive olursa bide sunroof olursa yok demem

patricius13

Alfisti kardeşlerim kızmayın lpg konsunda lütfen şartlar böyle gerektiriyor malesef bende isterdim benzinle doya doya gezmeyi ama dünyanın en pahalı akaryakıtını kullanmak için ekonomik alt yapım uygun değil

latrodects

bence kesınlıkle 156.
ozellıkle 156 ve 159 un kırmızıyla sıyahına hastayım.. bı sonrakı tercıhım yıne 159 olur o kadar cool bı araba yok ya superr

patricius13

Cool ama bende Allah'ın yarattığı bir kulum ama onu alacak şu anda param yok :(

Alfonso

daha önce 156 diye yazmıştım fikrimi.. ama eğer soruya 166 dahil olsaydı hiç düşünmeden onu yazardım.. bence alfa'nın yaptığı en iyi arabalardan bir tanesi.. kalite olarak 147 ve 156'nın çok ötesinde bir araç.. onun üzgün bakışları dışarıdan 156 ve 147'nin agresif bakışları gibi çekici gelmiyor ama içi bambaşka bir dünya ;) eğer amaç keyifse yakıt ve vergisi sorun değilse hiç düşünmeden 166 alırdım..

Dentist

Bence de 166 bambaşka.

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1750 Tbi-Ti

patricius13

Murat abicim 166 kullandın mı farkı ne?

Dentist

Ne yazık ki çok kısa bir mesafede kullanabilmiştim.Ama "anlatılmaz,yaşanır"derler ya,işte öyle .

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1750 Tbi-Ti

patricius13

Vay vay vay derim ben o zaman ama ekonomik sebeplerden ilk alfam 156 olmak zorunda ama olsun daha yaşım genç