Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Sorun Aku mu??

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ozi156

selamlar.
uzun zaman yurt disinda oldugumdan 156 mi pek kullanamaz oldum,bir de aileye gui gelince kimse yuzune bakmaz oldu:( uzun zamanda calismamis 2 ay kadar..ne yazikki calistiramadik.diger arabadan ara kabloyla bagladik bekledik ama yine sonuc negatif..marsa basiyorum ama ufak bir bogulma sesi ama olumsuz..sizce sorun aku mu???

muhammet

akü sarjzı boşalmiş uzun süre yatmışsa araç bujilerdende verim alamazsın
seninde sıran gelecek

TRUPHASE

ateşleme yapmıyor gibiyse yakıtı kontrol etmelisin.
[url="//www.trioacoustic.com"]www.trioacoustic.com[/url]

ozi156

sorun akude olsaydi ara kablo cektigimde calismasi gerekmiyormu?sonucta diger aracin akusunu kullaniyor..

eddieirvine

diğer arabadan kabloyla enerji aldığınızda marş sesinde iyi yönde bir değişim olduysa sorun büyük ihtimalle aküden.bitane akü bulup deneyin arabayı çalıştırın.yeni bir akü alma vakti

cengizcaliskan

Aynı sorunu bende Leon'da yaşamıştım ve ancak yeni bir aküyle çalışmıştı araç. Yani bir iki kere çalıştıysa da şarj tutmuyordu eskisinde. Yeni akü korkarım bu işin çözümü.
2000 - Seat Leon 1.6
2001 - Alfa Romeo 156 1.6 TS
2002 - Alfa Romeo 156 2.0 TS
2015 - Alfa Romeo Giulietta 1.4 Multiair Dis. TCT

tolga_ozhan

Takviye yaptığınız araç çalışır durumda olsun. Mümkünsede başka birisi o aracın devrini yüksek tutsun. Böylece takviye için kullandığınız aracın kutup başlarındaki voltaj artar ve asıl çalıştırmak istediğiniz araç daha iyi bir marş elde etmiş olur.
Bu şekilde olmaz sa birisi marşa basarken siz çıkardığınız buji kablolarından birisini şaseye yaklaştırın spark şekilde atlamalar oluyorsa ateşlemede sorun yok demektir. Bunun dışında öteki alternatif yakıt sistemidir. Büyük ihtimal aracınız çok yattığı için problem kü gibi geldi bana.

goodoldtimes

quote:

akü sarjzı boşalmiş uzun süre yatmışsa araç bujilerdende verim alamazsın

Aracın yatarak akünün bitmesi, bujilere zarar veren bi durum mu?