Aracı bugün yazılım güncellemesi yaptırdım servise. Yazılım sonrasında start stop ışık da ayağımı debriyaj dan çekince devre dışıdır yazmadı. Belki de akü 3 gündür yoğun kullandığım için şarj oldu ondandır bilemiyorum.AMA start stop devre dışı yazmamasına yeni devrede olmasına rağmen yine çalışmadı.
debrıyaj ile ilgili bilgi veren arkadaşıma sorum: Debriyaj ın altında ki pimi aracın içerisinden görebiliyor muyuz?
Emniyet kemeri soran arkadaşıma cevap araç daki tüm kemerler oturan olmas dahi takılı klima kapalı radyo kapalı far kapalı
Ayrıc farklı bir konu belirtmek isterim.yzılım güncelleme sonrasında arabanın gaz pedalı yumuşadı pamuk gibi oldu motor sesi o kadar azaldı ki arabayı aldım alalı ilk defa karşılaşıyorum bu durumla çalılıyormu diye kaputa kulağımı dayadım dinledim inanamadım vites geçişlerinde Kafa atma gibi bir hareket yapıyordu o kesildi düşük hız yüksek vites de sanki stop edecek gibi patpat vuruntu gibi birşey oluyordu o düzeldi ayrıca ilk kalkış da da oluyordu o da düzeldi ve arabanın çekisi çok iyileşti. Ekstra bilgi olarak Dursun burda. Yazılımı ücretsiz yükselttiler