Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

sunroof sorunu

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tarantula0616

Öncelikle herkese mutlu keyifli huzurlu pazarlar dilerim,arkadaşlar yeni bir üyeyim ve yeni alfa sahibiyim,aracım 156 sıkıntım tavandan su alıyo,götürüyorum kanallar açık alamaz diyolar,tavan ıslak ben yolda giderken şapır şapır kucağıma su akıyo kanal açık alamaz diyo güzel ustalar :)Sizden ricam ankara'da bildiğiniz düzgün güvenilir işinden anlayan sunroof ustası varsa lütfen ama lütfen bana yardımcı olun hepinize kazasız,belasız günler dilerim.
dalgasız denizde herkes kaptan

sbk0655

You are not allowed to view links. Register or Login
Öncelikle herkese mutlu keyifli huzurlu pazarlar dilerim,arkadaşlar yeni bir üyeyim ve yeni alfa sahibiyim,aracım 156 sıkıntım tavandan su alıyo,götürüyorum kanallar açık alamaz diyolar,tavan ıslak ben yolda giderken şapır şapır kucağıma su akıyo kanal açık alamaz diyo güzel ustalar :)Sizden ricam ankara'da bildiğiniz düzgün güvenilir işinden anlayan sunroof ustası varsa lütfen ama lütfen bana yardımcı olun hepinize kazasız,belasız günler dilerim.
Sasmaz sanayi de Anka sunroof var oraya gosterebilirsiniz.

EVA-L19 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tarantula0616

hocam oraya gittim zaten onlar bu lafı söyledi
dalgasız denizde herkes kaptan