Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Tekerlek-çamurluk yükseklik problemleri ?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Passione

Metrenin ucunu lastik ile jant arasinda taktirip olcerseniz daha saglikli olur bilginiz olsun :)
"centocinguantanove"

hi_cazz

Biraz geç oldu. Fakat ölçtüm. Sağ sol arası 6-7mm fark var. Hemde sizinki gibi sol taraf daha kısa.

Fatihob

İlk sayfadada yazmıştım benim tahminim hala sürücü tarafının daha çok yıpranmasından o fark çıktıgı yönünde. Yani bizde ölçsek kesin bizdede fark çıkar.
..

Passione

You are not allowed to view links. Register or Login
Biraz geç oldu. Fakat ölçtüm. Sağ sol arası 6-7mm fark var. Hemde sizinki gibi sol taraf daha kısa.
Bu fark arka tekerlerede yansiyor dogal olarak. Duz zeminde olctugunuze eminsiniz degil mi?
"centocinguantanove"

mahoretti

Candoğan, yeni bir "hata" buldun. :'( Şimdi herkes eline metre alacak yükseklik ölçecek... Sonra 6-7mm için sayfalar dolusu ACABA larla dolu aktif konular olacak..... Ne yaptın sen )))))))))))) Ne güzel sorunsuz sorunsuz gidiyorduk  :haydi:

Passione

>:D >:D
Candoğan, yeni bir "hata" buldun. :'( Şimdi herkes eline metre alacak yükseklik ölçecek... Sonra 6-7mm için sayfalar dolusu ACABA larla dolu aktif konular olacak..... Ne yaptın sen )))))))))))) Ne güzel sorunsuz sorunsuz gidiyorduk  :haydi:

Mahmut Abi sorma ya bende anlamadim Italya'ya saldirsam mi acaba dsiye dusunuyorum :))
"centocinguantanove"

ALFAŞK

:o akşam ben de ölçecem merak ettim ya eve bi gidim ilk işim bu olacak
''Aslında Herkes Alfa' sını arar, şanslı olanlar bulur.''

hi_cazz

Bu fark arka tekerlerede yansiyor dogal olarak. Duz zeminde olctugunuze eminsiniz degil mi?

Evet düz zeminde ölçtüm. Arkaları ölçmedim ama.

Passione

Diger 159 sahipleride sizin gibi olcum yapsalar icimiz biraz daha rahatlayacak gibi :)) yani aslinda komik bir durum ama normal kabul edilmesi icin birkac aracta daha bu durumun mevcut olmasi lazim diye dusunuyorum.
"centocinguantanove"

Alfadanadam

Müsait bir zamanda bakalım bari :)

Tapatalk

hi_cazz

Diger 159 sahipleride sizin gibi olcum yapsalar icimiz biraz daha rahatlayacak gibi :)) yani aslinda komik bir durum ama normal kabul edilmesi icin birkac aracta daha bu durumun mevcut olmasi lazim diye dusunuyorum.
Aynı düşüncedeyim.

egeozal1