Ama yok yani..pes diyorum sadece
ne mi oldu ? şuan ön üst salıncaklardaki gıcırtılar yada tavandan bir süreliğine kesebildiğimiz ama yine dewam eden çatur çutur gacur gucur sesten yada yine arkadan ve amortisörlerden geldiğini düşündüğüm SES lerden bahsetmicem , dert yanmıcam.. çnkü onlarla yaşamaya çalışıyorum artık daha 11aylık arabada kaç bin defa deneyipte kesilmediler servise giderken harcadığım benzinler yeter sırf uğraşmaktan vazgeçmek için..
peki ne oldu?? sanırsak body computer nanay
nası mı
bikaç zmn önce wazgeçtiğim muzik sistemi işine parça parça başlamıştım son 1haftadır herkes önce ana unite yi değiştirmemi öneriyordu ben istemiyordm bozulmasın ön taraf die ama Wolkanku (volkan) ın kaza dan sonra 156 sından söktüğü teybi almaya karar verdim ve bu işe tekrardan başlamak için.. teybi deneme amaçlı taktım. çalışıyordu gayet güzel hatta orj hoparlörlerden gelen seslerde daha kaliteli hale geldi hissedilir şekilde..
dün çerçevede aldım konsol için..taktık baktık fln..kabloları yerleştirmek gerektiğinden biraz çıkık kaldı gece öyle durmasın die eve gelincede söktüm orj. teybi taktım. ama gündüz sony takılıyken ilk olayı fark ettim..
araç çalışırken MERKEZİ KİLİDE basınca ,kapıları kitliyor ama kitleyince sürekli yanması gereken SARI ışık yanmıyordu..
dedim arkada bi söket fln oynattık çok dikkat etmedim sınawlarda yoğun uğraşmadım..
bgn okuldan çıktım eve geliyorum..fb stadının virajı müsait oldkça girmeyi severim yaklaşırken ASR yi kapatırım..
aaa aahh oda ne bastım ne ekranda ASR nin kapandığına dair bişi nede elfreni yanındaki ASR düğmesinin ışığı yanıyor..viraja girdim virajın içinde özellikle gaza bastımm önler patinaja düşünce ASR devreye girsin die.. girdi..ama devreden çıkmıyor..
sonra arkadaşımla buluşup ön tarafı teybi,kartlık/bardaklığı,klima kontrol zımbırtısını komple söktük..
baktık arkada sorun yok kablolarda..
sora bostancıda SPORTİVO ya gidip EXAMİNER a bağlattık..
HATA verir die..
II ııh hatada vermiyor.. hatta dedik belki xenon takmıştım ya yaz sonu ondandır die ama kısa farlarla ilgili bir arıza vermedi..tabi ne merkezi kilit nede asr hakkında arıza vermedi..
TEK bir HATA yazdı... !! FAR YIKAMA RÖLE si ... şaka gibi.. arabada olmayan bir parçanın HATASINI verdi
Yılmaz usta araç garanti de olduğundan kurcalamak istemedi ama KIRMAK ın elektrik çisini tavsiye etti..
sora geri dönerken başka şeylerde fark ettik
sağ ön cam açma butonun ışığı yanmıyor ama cam ın açılıp kapanmasında sorun yok..
direksiyonun solunda kalan MENU/KM ve FAR YÜKSEKLİK ayar tuşlarının arka aydınlatması geen çalışmıyor..
ve gene içeriden ÖN SİS leri açmak için basınca YEŞİL ışık yanması gerekirken yanmıyor ama ÖN SİSLER yanıyor...
kafayı yemek için.. içerideki sesler yetmiyordu bide bu çıktı hemde elektronik sorunu ve EXAMİNER da gözükmüyor hiçbirşey..
ya işin diğer kötü yanı..teybi aldım okdr başladım ilk adımla buhfta bass ı hftayada amfi yi falan alıp sonra götürüp taktırtacaktım..şimdi yalan oldukk iyice...
ya ne elektronik hastası araba buda hiçbişi yapamıosun..
motor a yapmak istesen yapamıyorsun.. teyp değiştir oda olmuo
varmı SONY teyp takıp böyle bişi yaşayan..özellikle orj teybi değiştiren 147 sahibi arkadaşlardan cevap bekliyorum.. varmı teyp değiştirip sorun yaşayan ??
Edited by - Can on 09/01/2007 19:25:18