Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

yol bılgısayarı ve dıjıtal klıma

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

emirze_oglu

merhaba arkadaslar benım sıze bır sorum daha olacak

benım arac 99 model 156 bıldıgınız gıbı yol bılgısayarı yok ve manuel klıma var sımdı soruma gelecek olursa klıma ya yuksek modellerdekı dıjıtal olan klıma ılee degıstırebılırmıyız ve yuksek modellerdekı yol bılgısayarını taktırabılırmıyız?

Onur ÖZTÜRK

Dijital klima çift yönlü olduğundan imkansıza yakın bir şey aslında. Çünkü her sistemden iki tane var. Sıcaklık sensörleri hava flapları vs. Tabi bunşarın elektrik bağlantısı falanda işin içine girince çok zor. Yol bilgisayarıda keza aracın ecusundan aldığı bilgilerle çalıştığını düşünürsek bunun için ayrıca bağlantılar vs yapılması gereklidir ve ecu bunu destekleyecek durumda mı bunları bilmek gerekiyor.

Yada kısaca Benim yada Cemal abinin kullandığı gibi 156 mk1 2002-2003 Model alın en basiti. Hem dışı mk1 olur hemde içi mk2. En basit yöntemi bu aslında :)
                                                                                                                           Stile Italiano

emirze_oglu

yorum ıcın tesekkur ederım onur kardes .. anlasılan bu halde kullanmaya devam edecem :d araca bu kadar sey yaptrdıktan sonraa degıstırmek olmak sımdı :D

Onur ÖZTÜRK

You are not allowed to view links. Register or Login
yorum ıcın tesekkur ederım onur kardes .. anlasılan bu halde kullanmaya devam edecem :d araca bu kadar sey yaptrdıktan sonraa degıstırmek olmak sımdı :D

Bu arada Aracınızın Arese olduğunu yeni farkettim kusura bakmayın :) Çift bölge dijital klima zaten çok aman aman kullanışlı bir şey değil ama çok düğmeli güzel görünüyor :)

Yol bilgisayarı içinse normal kullanımda sıkıntı olmaz ama takılsa bile taktırmayın sonuçta V6 Moral bozar diye düşünüyorum özellikle anlık tüketimlerle :))
                                                                                                                           Stile Italiano

emirze_oglu

Bu arada Aracınızın Arese olduğunu yeni farkettim kusura bakmayın :) Çift bölge dijital klima zaten çok aman aman kullanışlı bir şey değil ama çok düğmeli güzel görünüyor :)

Yol bilgisayarı içinse normal kullanımda sıkıntı olmaz ama takılsa bile taktırmayın sonuçta V6 Moral bozar diye düşünüyorum özellikle anlık tüketimlerle :))

aynen bende klımayı sırf gorunusunden ıstemıstım yol bılgısayarınıda artı bır ozellık olsun dıye :D ama senın gıbı dusunmemıstım sanırım haklısın sınır bozabılır:D

lyolcul

aynen bende klımayı sırf gorunusunden ıstemıstım yol bılgısayarınıda artı bır ozellık olsun dıye :D ama senın gıbı dusunmemıstım sanırım haklısın sınır bozabılır:D
ben bakmıyorum mesela yol bilgisayarına  :D

emirze_oglu

erdem1904

Bence mk1 içi daha güzel, sade ve kullanışlı... Artı daha klasik bir havası var...  :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

tolga_ozhan

Arabanın değerinden daha fazla bir para harcamanı gerekir tüm bu söylediklerinizi dönüştürmek için. Yine de olacağının garantisi yok.