Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Romeo 147 GTA @ Top Gear

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alihsans

You are not allowed to view links. Register or Login ve You are not allowed to view links. Register or Login çevirilerinden sonra Jeremy Clarkson'un Top Gear Sezon 2 Bölüm 8'de ele aldığı, Giulietta haricinde kullanmayı istediğim tek Alfa olan 147 GTA'nın altyazısını da hazırladım.
Umarım ihtiyacı ve merakı olanların işini görür.
Buradan:

:alfisti:
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

Murad

İşte beklediğim video. Dün rica edecektim bunu yapalım diye ama ayıp olur diye söyleyemedim.
Resmen içimi okumuşsun :)

Tolga033

Bende bunu merak ediyordum hep.. Çok iyi oldu.  :serefe:

Kubilay

Elinize sağlık, çeviri harika olmuş.Videoyu izlerken inanılmaz zevk aldım.

GT6'da 147GTA ile süre kasıyorum şu aralar, inanılmaz kafadan kayıyor, frenleri çok vasat.Her an sapıtmaya müsait ama eminim o motoru o kokpitle birlikte kullanmak inanılmaz zevklidir.

ihsany

Tebrikler, yine elinize sağlık  :alkis:
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

Kibitzer

2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

TRSemih

Eline sağlık Ihsanim.

You are not allowed to view links. Register or Login alt yazi videoya gömülü. Videoyu açabileceğin bir programla ikinci bir islem yapmadan izleyebilirsin.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-...)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

alihsans

You are not allowed to view links. Register or Login
Bu altyazıyı nasıl ekliyoruz?
Altyazıyı herhangi bir yere eklemiyorsunuz.
Ben altyazıyı video dosyasının içine atıp öyle yükledim. Sisteminizde codec yüklüyse, yani hali hazırda Divx/XviD ile sıkıştırılmış avi uzantılı filmleri, Mkv uzantılı filmleri sorunsuz izliyorsanız, indirdiğiniz videoyu You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login gibi bir oynatıcı ile sorunsuz bir şekilde altyazılı olarak izleyebilmeniz lazım.

Şayet codec yüklü değilse You are not allowed to view links. Register or Login'i indirip kurarsanız, codec'le birlikte otomatik olarak yüklenen Media Player Classic (MPC) ile de sorunsuz izlersiniz.
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

Wolfshade1989

2003 - Alfa 147 Mk1 Distinctive
2008 - Alfa 147 Mk2 Blackline
2004 - Alfa 156 2.0 Selespeed

Atilla Özerten