Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Romeo 4C ilk izlenim

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

adnan.geyik

Ön yüz smart ve Lotus karışımı, Kokpit üzeri Konisegg benzeri. Tasarım ile biraz daha oynanabilir.
Adnan Geyik
34 GIA 336
Tonale TI

alfacan

bagajda ''bass'' gördüm sanki .  :)

Veloce

GQV'de elektrikli direksiyon mükemmel çalışıyor. Hidrolik olmaksızın elektrik desteği bu kadar hafif bir araçta gayet yeterli olacaktır...

ATA

Bagaj motor kaputuna ne elektikli motoru ne kumandasi abi adamlar 850kg otomobil yapmiş, bu otomobilde otomatik klima vs gibi ivir zivirlar beklenmemeli zaten :) klima manuel. Honda civic Ep3 typeR larda mesela klima yoktu, türkiyedekinlere özel takildi. Bu tarz araçlar konfor odakli değil sonuçta.

Ferrari'lerinde arkadan motorlu modellerinde çubuk var diye hatirliyorum. Piston kullanmiyorlar. Bu tip kapaklara güçlü amortisörler takildiğindan, kapatmakda zor olabilir belki diye bir mantik yürüttüm.

Bu arada yazar üç kollu direksiyondan bahsetmiş ama prototipten beri hep iki kollu, resimlerde de öyle.
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

ar.159

Hay ben ortada bur yorum bulamadım resmen showroomda gittim gördüm yorum yapıyorum olmuş hani nerde bunun sürüş dinamikleri.
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

emin

300 bin tl fiyati olduktan sonra benim binebilecegim tek alfa mitodur. Su motoru ona koysa ne 4c kalir gozumde ne giulietta. Bir 4c fiyatina 5 sifir mito aliniyor :)

Ama mito ayni motorla giuliettadan daha iyi hizi hissettiriyorsa 100 kg avantaj ve sasi nelere kadirse 4c tam bir zevk makinasidir muhtemelen :)
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

Alfadanadam

Hatta 155'lik mito bile 170'lik giulietta'yı eziyorken dediğin kombinasyonu hayal bile edemiyorum. Öte yandan güç herşey değildir diye de eklemek lazım. O gücü kaşdıracak altyapı da en az o kadar önemli neticede.

Tapatalk

emin

abi kesinlikle, altyapı çok önemli biz kafamıza göre yazılım yapıp aracın altyapısının bir tık üstüne çıkıyoruz kendi haliyle çok dengeli mesela mitolar her versiyonda.

giulietta'nın da sınıfı farklı, olayı farklı. Bana gelmez an itibariyle =)

895 kilo nedir =) GT nim sürüş pozisyonu =) giulietta QV motoru, mito farları, yavru maserati =)

laciverti ya da siyahı olsa ama 300 bin TL'ye ikinci el ferrari alınabiliyor ya da maserati vergisi bakımı kaskosu okey ama 4,8 v8 =) ile 1750'de karşılaştırılmaz.

4c bence şöyle 130-140bin TL olacaktı ki insanlar tercih etsin. Ne diyelim kısmetse burdan alan olur ama alan da satar mı bilmem.
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695